GP ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Βολφ σε Χάμιλτον: "Εξαιρετική δουλειά, γάμ*** τους όλους"

Ο Βολφ με τον Χάμιλτον
Ο Βολφ με τον Χάμιλτον PHOTO CREDITS: © 2021 CLIVE MASON / AP IMAGES

Ο Τότο Βολφ τα είπε όλα με μερικές μόλις λέξεις απευθυνόμενος στον Λούις Χάμιλτον μέσω του team radio της Mercedes, μετά την ολοκλήρωση της sprint race.

Ο Λούις Χάμιλτον τιμωρήθηκε και ξεκίνησε τελευταίος την Sprint Race στο GP της Βραζιλίας, αλλά αυτό δεν τον πτόησε στο ελάχιστο. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε συγκλονιστική εμφάνιση, καταφέρνοντας να τερματίσει στην 5η θέση και να δείξει σε όλους πως είναι "εδώ" όχι μόνο στη μάχη του τίτλου, αλλά ακόμη και σ αυτή για τη νίκη στο Σάο Πάολο.

Η συσπείρωση που έφερε στο box της Mercedes η τιμωρία από τους αγωνοδίκες κι η αποφασιστικότητα που υπάρχει στο εσωτερικό της γερμανικής ομάδας είναι εμφανή και αποτυπώνονται στις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Τότο Βολφ με την ολοκλήρωση της Sprint Race.

"Λούις, τρομερή δουλειά. Γάμ*** τους όλους" είπε απλά και λιτά ο Team Principal της Mercedes, για να πάρει την απάντηση πως "ελήφθη" από τον Λούις Χάμιλτον, αλλά και την αναφορά πως "δεν έχει τελειώσει ακόμη (η μάχη για τον τίτλο)".

Το θερμόμετρο στο GP της Βραζιλίας έχει χτυπήσει κόκκινο κι ο αγώνας της Κυριακής 14 Νοεμβρίου αναμένεται να είναι ένας από τους συγκλονιστικότερους των τελευταίων ετών. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι οιωνοί...

TAGS GP ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ FORMULA 1 MERCEDES F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ