FORMULA 1

Βολφ: "Ο Φερστάπεν είναι σε άλλον γαλαξία"

Βολφ: "Ο Φερστάπεν είναι σε άλλον γαλαξία"
MERCEDES-AMG F1 MEDIA

Όχι μόνο σε “άλλη κατηγορία” αλλά σε “άλλο γαλαξία” βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν, σύμφωνα με τον διευθυντή της Mercedes F1 Τότο Βολφ, έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο ο Ολλανδός της Red Bull Racing κυριάρχησε στο πρώτο GP του 2024 στο Μπαχρέιν.

Χωρίς να ανησυχήσει ποτέ και για τίποτα, εκκινώντας και τερματίζοντας πρώτος με διαφορά 22,4’’ από τον δεύτερο, ο Μαξ Φερστάπεν έκανε τον απόλυτο “περίπατο” στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2024 στο Σακίρ του Μπαχρέιν.

Η Mercedes, από την άλλη, έπειτα από μια πρεμιέρα με προβλήματα τερμάτισε στην 5η θέση με τον Τζορτζ Ράσελ και στην 7η με τον Λιούις Χάμιλτον. Και ο διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ, είπε: “Πιστεύω πως ο Μαξ δεν είναι σε μια διαφορετική κατηγορία, αλλά σε έναν άλλο γαλαξία. Η απόδοσή του ήταν εξαιρετική.

Για όλους τους υπόλοιπους, είδαμε τις διαφορές μεταξύ των Ferrari και πιστεύω ότι οι Ferrari, McLaren και Mercedes βρισκόμαστε περίπου στο ίδιο επίπεδο απόδοσης. Πρέπει μόνο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, να λύσουμε τα προβλήματά μας και αν μπορέσουμε να εκτελέσουμε καλύτερα το αγωνιστικό μας τριήμερο θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτές τις ομάδες”.

Σε ερώτηση αν, μετά τη σημερινή εμφάνιση του Φερστάπεν, είναι πιθανό για τη Red Bull και τον Ολλανδό να “σκουπίσουν” όλες τις νίκες στα 24 φετινά GP, ο Βολφ απάντησε: “Δυστυχώς, ναι. Πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν τα επίπεδα απόδοσης, και είναι πολύ δυνατοί”.

TAGS FORMULA 1 F1 F1 2024 ΤΟΤΟ ΒΟΛΦ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ GP ΜΠΑΧΡΕΙΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ