FORMULA 1

Τότο Βολφ: "Απαράδεκτη η απόδοση της Mercedes"

Ο Τότο Βολφ
Ο Τότο Βολφ Ⓒ 2022 LUCA BRUNO/ ASSOCIATED PRESS

Τι δήλωσε το αφεντικό της Mercedes F1 ενόψει του GP Αζερμπαϊτζάν για τη διαφορά από τις Ferrari και Red Bull.

Μπορεί οι Mercedes να έδειξαν βελτιωμένες στο Ισπανικό Γκραν Πρι, στο Μονακό ωστόσο το πρόβλημα με το στήσιμο επανήλθε σε μεγαλύτερο μάλιστα βαθμό.

Το Μπακού είναι ένα ερωτηματικό, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ: “Το πρόβλημα είναι ότι ενδέχεται να είναι μία πίστα στην οποία θα είναι καλύτερα, όπως στη Βαρκελώνη, ή μια πίστα όπου θα είναι χειρότερα, όπως το Μονακό”.

Ο Βολφ ήταν πάντως ξεκάθαρος στη σύγκριση της ομάδας του με τις υπόλοιπες: “Πιστεύω ότι είμαστε η τρίτη [καλύτερη] ομάδα. Δεν είμαστε ούτε δεύτεροι, ούτε τέταρτοι. Έχουμε δύο πολύ ικανούς οδηγούς αλλά είναι πολύ ενοχλητικό που η διαφορά παραμένει ίδια. Αν το δεις αισιόδοξα, έχουμε διαφορά 5 δέκατα [συγκριτικά με τις δύο ταχύτερες ομάδες]. Αν το δεις απαισιόδοξα, είναι μάλλον γύρω στα 8 δέκατα. Ξεκάθαρα όμως, για όλους εμάς στη Mercedes, αυτό είναι απαράδεκτο”.

Ο επικεφαλής της Mercedes F1 έχει εδώ και καιρό παραδεχτεί δημόσια πως η ομάδα του έχει χάσει το φετινό τρένο των τίτλων της Formula 1 - σε αντίθεση με τον Κρίστιαν Χόρνερ της RBR, που θεωρεί ότι η Mercedes έχει ακόμα ελπίδες.

TAGS FORMULA 1 MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ