FORMULA 1

Το πρόγραμμα του GP Κατάρ: Δείτε τις ώρες του qualifying, του Sprint και του αγώνα στο Λοσάιλ

Alpine driver Esteban Ocon of France in action during the Qatar Formula One Grand Prix. In Lusail, Qatar, Sunday, Nov. 21, 2021. (AP Photo/Darko Bandic)
Alpine driver Esteban Ocon of France in action during the Qatar Formula One Grand Prix. In Lusail, Qatar, Sunday, Nov. 21, 2021. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

H Formula 1 επιστρέφει στο Κατάρ για το νυχτερινό 17ο φετινό της αγωνιστικό τριήμερο, στις 6-8 Οκτωβρίου, και το τέταρτο από τα έξι Sprint της χρονιάς. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η F1 είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά την πίστα του Λοσάιλ το 2021. Πέρσι ο αγώνας της χώρας του Περσικού Κόλπου δεν διεξήχθη, αλλά φέτος ξεκινά το 10ετές συμβόλαιο του Κατάρ με τη Formula 1 - που σημαίνει ότι αυτός θα είναι πλέον ο τέταρτος αγώνας της Μέσης Ανατολής, μαζί με το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία και το Άμπου Ντάμπι.

Είναι συντριπτικές οι πιθανότητες να αναδειχθεί στο Κατάρ αυτό το τριήμερο και μαθηματικά παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ο Μαξ Φερστάπεν, καθώς χρειάζεται να τερματίσει μόλις μέσα στην πρώτη εξάδα του αγώνα Sprint για να εξασφαλίσει τον τρίτο του διαδοχικό τίτλο - και ενώ θα απομένουν μετά την Κυριακή άλλα 5 GP για το τέλος της σεζόν. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σενάρια για τη φετινή στέψη του Ολλανδού.

Großer Preis von Katar 2023 - Strecke
Το σχεδιάγραμμα της πίστας του Λοσάιλ στο Κατάρ MERCEDES-BENZ AG

Στα έξι φετινά τριήμερα που έχουμε αγώνα Sprint, θυμίζουμε, οι δοκιμές κατάταξης του GP της Κυριακής διεξάγονται το απόγευμα της Παρασκευής. Το Σάββατο περιλαμβάνει τις κατατακτήριες του Sprint και έπειτα το Sprint καθαυτό -ένα σύντομο αγώνα εκατό χιλιομέτρων- και η Κυριακή το κυρίως Grand Prix.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα αυτού του τριημέρου στο Κατάρ:

Πρόγραμμα GP Κατάρ 2022
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

  • 16:30-17:30: Ελεύθερες Δοκιμές 1 (FP1)
  • 20:00-21:00: Δοκιμές Κατάταξης GP (Q)

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

  • 16:00-16:44: Δοκιμές κατάταξης Sprint (SQ)
  • 20:30-21:30: Αγώνας Sprint

Κυριακή 8 Οκτωβρίου

  • 20:00: Αγώνας (GP)
TAGS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ