ΜΙΚ ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Τέλος ο Μικ Σουχάμερ από τη Haas: "Πολύ απογοητευμένος από την απόφαση"

Ο Μικ Σουμάχερ
Ο Μικ Σουμάχερ © 2022 CARLOS PEREZ GALLARDO / AP IMAGES

Ο Μικ Σουμάχερ θα αποχωρήσει από τη HAAS στο τέλος της σεζόν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, στην οποία δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση.

Παρελθόν από τη HAAS θα αποτελέσει ο Μικ Σουμάχερ μετά το τέλος της σεζόν, ο οποίος στην ανακοίνωσή του δήλωσε "απογοητευμένος".

Η Haas φέρεται να αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Μικ Σουμάχερ με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ για το 2023, κι έτσι ο νεαρός Γερμανός βρίσκεται κοντά στη θέση του δοκιμαστή και εφεδρικού οδηγού της Mercedes F1 το 2023, με την οποία αγωνίστηκε στη Formula 1, το 2012, ο πατέρας του, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Σουμάχερ στην ανάρτηση στα social media ανέφερε:

"Αυτός θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας με την Haas F1. Δεν θέλω να κρύψω το γεγονός ότι είμαι πολύ απογοητευμένος με την απόφαση να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιό μας. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη Haas F1 όσο και τη Ferrari που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία.

Αυτά τα χρόνια μαζί με βοήθησαν να ωριμάσω τόσο τεχνικά όσο και προσωπικά. Και ειδικά όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, συνειδητοποίησα πόσο μου αρέσει αυτό το άθλημα.

Ήταν κατά καιρούς δύσκολο, αλλά βελτιωνόμουν σταθερά, έμαθα πολλά και τώρα ξέρω σίγουρα ότι αξίζω μια θέση στη Formula 1. Το θέμα είναι κάθε άλλο παρά κλειστό για μένα.

Η φωτιά μου καίει για τη Formula 1 και θα παλέψω σκληρά για να επιστρέψω".

TAGS ΜΙΚ ΣΟΥΜΑΧΕΡ HAAS FORMULA 1 F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ