FORMULA 1

Ποιος οδηγός της F1 αγόρασε μερίδιο γαλλικής ποδοσφαιρικής ομάδας της 3ης κατηγορίας

ALPINE MEDIA
Πιέρ Γκασλί ALPINE MEDIA

Λέγοντας πως ήταν πάντοτε ένα από τα όνειρά του να επενδύσει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, ο οδηγός της Alpine F1 Πιέρ Γκασλί επένδυσε στην ομάδα των Βερσαλλιών (FC Versailles) με το φιλόδοξο στόχο να την ανεβάσει από την 3η κατηγορία στη γαλλική Ligue 1.

Ο Γκασλί ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, και τώρα την απέδειξε και έμπρακτα: με το μερίδιο της FC Versailles που απέκτησε, θέλει να συμβάλλει στην ανέλιξη της παριζιάνικης ομάδας από την 3η κατηγορία στα “μεγάλα σαλόνια” του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Μαζί με τον οδηγό της (επίσης γαλλικής) Alpine F1, άλλοι συνιδιοκτήτες της ομάδας είναι οι Αλεξάντερ Μουλιέ και Φαμπιάν Λαζάρ - οι οποίοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το ενδιαφέρον και τη συνεισφορά του Γκασλί.

Είμαι χαρούμενος που έγινα μέλος της FC Versailles διότι πάντοτε ήθελα να ενεργοποιηθώ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο”, είπε ο 28χρονος Γκασλί. “Με τον Αλεξάντερ και τον Φαμπιάν μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, τις ίδιες φιλοδοξίες και το ίδιο ανταγωνιστικό πνεύμα, που θα μας επιτρέψουν να πάμε μπροστά την ομάδα. Αυτό είναι το ξεκίνημα μιας υπέροχης ιστορίας. Allez Versailles!".

ALPINE MEDIA
Ο Πιέρ Γκασλί στο γκαράζ της Alpine F1 στο GP Σαουδικής Αραβίας 2024 ALPINE MEDIA


Από την πλευρά του ο Μουλιέ, που έχει το ρόλο του προέδρου της ομάδας, δήλωσε φίλος και της Formula 1: Ο Πιέρ Γκασλί συμπληρώνει πολύ καλά τον Φαμπιάν κι εμένα. Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας θα αποδώσει καρπούς. Ως φίλαθλος της F1, ξέρω πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Πιέρ στο πλευρό μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας”, τόνισε ο Γάλλος.

Θυμίζουμε ότι η Alpine F1 διατηρεί στενή συνεργασία με έναν θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον Ζινεντίν Ζιντάν - κάτοχο του τροπαίου του Μουντιάλ του 1998-, που έχει ρόλο επίτιμου πρεσβευτή της γαλλικής ομάδας της Formula 1.

TAGS FORMULA 1 F1 LIGUE 1 ΠΙΕΡ ΓΚΑΣΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ