FORMULA 1

Ο Ζιντάν έκανε Καρτ και έπαιξε ποδόσφαιρο με τους Γκασλί και Οκόν

ALPINE MEDIA
ALPINE MEDIA

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν υποδέχθηκε τους οδηγούς της Alpine F1 στη Μαδρίτη, τους ξενάγησε στο στάδιο Σαντάγκιο Μπερναμπέου και τους αντιμετώπισε σε αγώνα με ηλεκτρικά Καρτ.

Ο Ζιντάν, θρυλικός Γάλλος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι από τον περασμένο Φεβρουάριο πρεσβευτής της Alpine - της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας του ομίλου Renault, που έχει αναλάβει τα σπορ αυτοκίνητα και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της γαλλικής εταιρείας.

Την Τρίτη 12/12 ο Γάλλος ποδοσφαιριστής υποδέχθηκε τα μέλη της Alpine F1, συμπεριλαμβανομένων των Γάλλων οδηγών της ομάδας Πιέρ Γκασλί και Εστεμπάν Οκόν, στη Μαδρίτη και στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ. Τους ξενάγησε στο Στάδιο Σταντιάγκο Μπερναμπέου, καθώς και στην αίθουσα των τροπαίων της φημισμένης ισπανικής ομάδας. Ο ίδιος ο Ζιντάν έχει συμβάλλει σε πέντε από αυτά τα τρόπαια ως ποδοσφαιριστής την περίοδο 2001-’06 και σε έντεκα ακόμη ως προπονητής των Los Blancos το 2016-’21.

ALPINE MEDIA
Ο Ζινεντίν Ζιντάν με τους Πιέρ Γκασλί, Εστεμπάν Οκόν και με την Ακαδημία Οδηγών της Alpine F1 ALPINE MEDIA


Μετά την επίσκεψη στο στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου μετέβη μαζί με τους δύο οδηγούς της Formula 1 και τους οδηγούς της Ακαδημίας της Alpine σε μια πίστα Καρτ της ισπανικής πρωτεύουσας, για έναν αγώνα με ηλεκτρικά Καρτ. Και η ημέρα τελείωσε με έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα όλων του Ζιντάν με τους οδηγούς.

Ο Ζιντάν συμβάλλει με την εμπειρία του από τον πρωταθλητισμό στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR) της Alpine, συμπεριλαμβανομένων των Rac(H)er και Concours Excellence Mecanique (CEMA).

ALPINE MEDIA
Το φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι των οδηγών της Alpine με τον Ζινεντίν Ζιντάν ALPINE MEDIA


Το Rac(H)er έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει την αξιοκρατία μεταξύ των φύλων σε κάθε δραστηριότητα της Alpine - από τους οδηγούς αγώνων μέχρι τους μηχανικούς και τεχνικούς της εταιρείας. Στη Μαδρίτη, μάλιστα, έδωσαν το παρόν και δύο νεαρές αγωνιζόμενες στο διεθνές Karting με την υποστήριξη του Rac(H)er, οι Λίζα Μπίλαρντ και η Σουκμάνι Κέρα.

ALPINE MEDIA
Ο Ζινεντίν Ζιντάν με τις νεαρές Λίζα Μπίλαρντ και η Σουκμάνι Κέρα του προγράμματος Rac(H)er της Alpine ALPINE MEDIA


Το CEMA είναι το πρόγραμμα της Alpine που αναδεικνύει ανερχόμενους μηχανολόγους-μηχανικούς αυτοκινήτου. Με χορηγίες (και) του Εστεμπάν Οκόν, προσφέρει ευκαιρίες ανέλιξης στην αυτοκινητοβιομηχανία και στο μότορσπορ σε αποφοίτους των γαλλικών πολυτεχνικών σχολών. Με τρεις εξετάσεις θεωρίας και πρακτικής, οι επιτυχόντες εξασφαλίζουν μια θέση στη βάση της Alpine στο Βιρύ-Σατιγιόν του Παρισιού.

TAGS FORMULA 1 F1 ALPINE ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ