FORMULA 1

Με νέα χρώματα τέσσερις ομάδες στο GP του Λας Βέγκας

Red Bull Content Pool
Red Bull Racing / Red Bull Content Pool // SI202311143888 // Usage for editorial use only // RED BULL CONTENT POOL

Μετά τη Ferrari, οι Red Bull, Williams και Alpine θα αγωνιστούν με ιδιαίτερους χρωματισμούς στα μονοθέσιά τους στη φιέστα του τριημέρου στην πόλη του τζόγου - στο πρώτο GP του Λας Βέγκας μετά το 1982.

Η Ferrari την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε τον ιδιαίτερο χρωματισμό της SF-23, ο οποίος εμπεριέχει πολλά λευκά σημεία παραπέμποντας στην εμφάνιση που είχαν τα μονοθέσια της Scuderia στη “χρυσή εποχή” της F1 στις ΗΠΑ, τη δεκαετία του 1970.

FERRARI MEDIA
FERRARI MEDIA


Τώρα, η Red Bull παρουσίασε τον δικό της ιδιαίτερο χρωματισμό της RB19 για τον αγώνα της ερήμου της Νεβάδα. Ο χρωματισμός αυτός προέκυψε από το διαγωνισμό 'Make Your Mark', στον οποίο οι φίλοι της ομάδας κατέθεσαν τα σχέδιά τους για τα χρώματα που θα έχει το κορυφαίο μονοθέσιο του 2023 στα τρία GP της Αμερικής.

Red Bull Content Pool
Ο χρωματισμός της Red Bull RB19 για το GP του Λας Βέγκας RED BULL CONTENT POOL

Μετά τα σχέδια που κέρδισαν το διαγωνισμό για τους αγώνες στο Μαϊάμι και στο Τέξας, το σχέδιο που επικράτησε για το Λας Βέγκας καλύπτεται εξ ολοκλήρου από γραμμές έντονου χρώματος που μοιάζουν σαν τα χαρακτηριστικά της πόλης φώτα νέον που βλέπει κανείς περνώντας με ταχύτητα. Επίσης, οι πλευρικοί αεραγωγοί απεικονίζουν τραπουλόχαρτα και μάρκες της ρουλέτας.

ALPINE MEDIA
Τα χρώματα της Alpine A523 για τον αγώνα της πόλης του τζόγου ALPINE MEDIA


Η Williams, στο μεταξύ, στο σχέδιο του μονοθεσίου της για τον αγώνα του Βέγκας τοποθέτησε σε όλο το κάλυμμα το διάσημο σήμα 'Welcome to Fabulous Las Vegas' που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης. Ο χρωματισμός συμπληρώνεται από τα αστέρια και τη λέξη Williams που παραπέμπουν στις φωτεινές ταμπέλες που βρίσκονται διάσπαρτες στην πόλη.

Τέλος, ιδιαίτερο χρωματισμό για αυτόν τον αγώνα έχει και η Alpine, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την εταιρεία νεανικής ένδυσης Palace. Μαζί με τις αλλαγές στην εμφάνιση του μονοθεσίου, και οι Πιέρ Γκασλί, Εστεμπάν Οκόν μαζί με τα μέλη της ομάδας θα φορούν διαφορετικές φόρμες.

Θυμίζουμε ότι αυτό το τριήμερο (17-19/11) η Formula 1 θα αγωνιστεί ξανά στο Λας Βέγκας μετά από 41 χρόνια. Αλλά αυτή τη φορά όχι στο πάρκινγκ του ξενοδοχείο Σίζαρς Πάλας, αλλά στους δρόμους της πόλης - και συγκεκριμένα στο διάσημο Las Vegas strip και γύρω από την εμβληματική Σφαίρα της πόλης.

TAGS FORMULA 1 F1 RED BULL WILLIAMS ALPINE GP ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ