FORMULA 1

Λεκλέρ: Το ξεχωριστό δώρο που έλαβε ο Μονεγάσκος από την Λάτσιο

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ
Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Σαρλ Λεκλέρ έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο στο πλαίσιο των κατατακτήριων δοκιμών στο GP Ιταλίας, το οποίο είχε την υπογραφή ολόκληρης ομάδας της Λάτσιο.

Η φετινή σεζόν έχει αρχίσει εντυπωσιακά για τον Σαρλ Λεκλέρ αφού ηγείται στη βαθμολογία των οδηγών στην Formula 1 και φιλοδοξεί να συνεχίσει στον ίδιο φρενήρη ρυθμό και στο GP της Ιταλίας, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν.

Ανεξάρτητα πάντως από τη θέση που θα τερματίσει σε αυτό το Grand Prix, το σίγουρο είναι πως έχει κερδίσει πάρα πολλούς πόντους εκτίμησης στο κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτό μπορεί να το αναλογιστεί κανείς από μία πολύ όμορφη χειρονομία που έλαβε χώρα το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (22/4).

Αυτή είχε για πρωταγωνίστρια μία ιταλική ομάδα και συγκεκριμένα την Λάτσιο, με τον οδηγό της Ferrari να παραλαμβάνει μία φανέλα της ομάδας της αιώνιας πόλης, υπογεγραμμένης από όλους τους παίκτες της, με το επώνυμό του και τον αριθμό του μονοθεσίου του στην πλάτη.

Κίνηση που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Λεκλέρ, ο οποίος παίρνοντας τη φανέλα έκανε το εξής σχόλιο: "Δεν παρακολουθώ πολύ το ποδόσφαιρο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Σας ευχαριστώ πολύ".

TAGS FORMULA 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ