FORMULA 1

H οριστική ημερομηνία της αποκάλυψης της Ferrari του 2024

Scuderia Ferrari Press Office
SCUDERIA FERRARI PRESS OFFICE

Η Scuderia επιβεβαίωσε τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ότι θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο στις 13 Φεβρουαρίου 2024, λίγες μέρες πριν το τριήμερο χειμερινών δοκιμών της Formula 1 για τη νέα σεζόν.

Το νέο cavallino έχει προς το παρόν στο ιταλική εργοστάσιο την κωδική ονομασία Porject 676. Η οριστική του ονομασία θα ανακοινωθεί μαζί με την πρεμιέρα του εμπρός στο διεθνή Τύπο, στις 13 Φεβρουαρίου στο Μαρανέλο, όπως επιβεβαίωσε ο διευθυντής της ομάδας Φρεντ Βασέρ.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 13 του Φεβρουαρίου, την προηγούμενη της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου” είπε ο Γάλλος. “Θα δείτε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες [και την ονομασία του αυτοκινήτου] εκείνες τις ημέρες. Το χρονοδιάγραμμα είναι αρκετά στενό, οι [χειμερινές] δοκιμές θα γίνουν λίγο νωρίτερα φέτος και είναι μια πρόκληση να τα καταφέρουμε όλα σωστά.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχαμε κάποια άλλη επιλογή [ημερομηνίας για την παρουσίαση]. Νομίζω επίσης ότι και κάποιες άλλες ομάδες θα κάνουν τις δικές τους την 14η Φεβρουαρίου, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι μια μεγάλη πρόκληση να είμαστε έτοιμοι για το Μπαχρέιν”, συμπλήρωσε ο Βασέρ.

Ο Γάλλος, στην ίδια εκδήλωση με τους Ιταλούς δημοσιογράφους, κράτησε και πάλι χαμηλούς τόνους σχετικά με τους στόχους της Scuderia για το 2024. “Δεν χρειάζεται να υποσχεθώ τίποτα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μείνουμε αφοσιωμένοι σε αυτό που πρόκειται να εμφανίσουμε στην πίστα.

Το χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνους [τους τιφόζι] θα είναι να καταφέρουμε να κάνουμε καλή δουλειά το Μάρτιο, όχι τα Χριστούγεννα. Τα Χριστούγεννα το δώρο βασίζεται μόνο σε υποσχέσεις, και δεν θέλω να κάνω υποσχέσεις. Θα δούμε το Μάρτιο μήπως έχουμε κάποιο δώρο για το Πάσχα.

Είμαι αρκετά περήφανος για την αντίδραση της ομάδας, ως οργανισμού, στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Περάσαμε έξι δύσκολους μήνες μέχρι τη Μόντσα, και η αντίδρασή μας ήταν καλή. Αυτό σημαίνει πως ως ομάδα συνεργαζόμαστε πολύ καλά”, κατέληξε ο Βασέρ.

TAGS FORMULA 1 F1 FERRARI SCUDERIA FERRARI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ