FORMULA 1

Formula 1: Οι Λεκλέρ, Γκασλί και Οκόν μαζί στο Πίστονς - Μπουλς στο Παρίσι

Formula 1: Οι Λεκλέρ, Γκασλί και Οκόν μαζί στο Πίστονς - Μπουλς στο Παρίσι

Οι τρεις γαλλόφωνοι οδηγοί της Formula 1, Λεκλέρ, Γκασλί και Οκόν παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα μπάσκετ του ΝΒΑ μεταξύ των Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πίστονς που διεξήχθη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Λίγες εβδομάδες πριν αρχίσουν οι παρουσιάσεις των μονοθεσίων της Formula 1 για τη σεζόν του 2023 και οι πρώτες χειμερινές δοκιμές στο Μπαχρέιν (στις 23-25 Φεβρουαρίου), οι οδηγοί του σπορ ακόμη απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μεταξύ των αυστηρών τους προγραμμάτων φυσικής κατάστασης.

Έτσι ο Μονεγάσκος Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari μαζί με τους Γάλλους Πιέρ Γκασλί και Εστεμπάν Οκόν της Alpine βρέθηκαν στην Accor Arena του Παρισιού το βράδυ της Πέμπτης (19/1) για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ ΝΒΑ που διεξήχθη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η αναμέτρηση ήταν μεταξύ των Σικάγο Μπουλς και των Ντιτρόιτ Πίστονς, στην οποία οι "ταύροι" κέρδισαν με σχετική άνεση την ομάδα του Ντιτρόιτ - η οποία, παρεμπιπτόντως, πήρε το όνομά της από τα έμβολα (πιστόνια) των κινητήρων των αυτοκινήτων που κατασκευάζονταν στην κοιτίδα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το Ντιτρόιτ.

TAGS FORMULA 1 ΣΑΡΛ ΛΕΚΛΕΡ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ