FORMULA 1

Formula 1: Ο Βολφ δεν φρικάρει με τις ελεύθερες πτώσεις του Λιούις Χάμιλτον

Ο Τότο Βολφ στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι
Ο Τότο Βολφ στο γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι MERCEDES F1 MEDIA

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε ότι ένα από τα χόμπι του εδώ και δύο χρόνια είναι η ελεύθερη πτώση, και παρότι θα περίμενε κανείς τον Τότο Βολφ να καταφύγει στα ηρεμηστικά, ο Αυστριακός λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Ο Λιούις Χάμιλτον έγραψε πρόσφατα στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κάνει για χόμπι ελεύθερες πτώσεις και ότι έχει γίνει πολύ καλός σε αυτές. Μετά το GP Σαουδικής Αραβίας, μάλιστα, ο Βρετανός έκανε δέκα ελεύθερες πτώσεις μέσα σε μία ημέρα, στον ουρανό πάνω από το Ντουμπάι.

Πολλές ομάδες της Formula 1 απαγορεύουν -συνήθως με όρους στα συμβόλαια- οποιαδήποτε επικίνδυνη ενασχόληση των οδηγών, ακόμα και να ανεβαίνουν σε μοτοσικλέτα, αλλά ο διευθυντής της Mercedes F1 Τότο Βολφ λέει ότι ο Λιούις Χάμιλτον είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην προσωπική του ζωή.

Formula 1: Ο Βολφ δεν φρικάρει με τις ελεύθερες πτώσεις του Λιούις Χάμιλτον


Ο Χάμιλτον έγγραψε, συγκεκριμένα, πως "κάνω ελεύθερες πτώσεις για αρκετά χρόνια αλλά φυσικά με την πανδημία δεν μπορούσα να προπονούμαι σε αυτές. Έκανα δέκα πτώσεις και έμαθα κάτι καινούριο με καθεμία από αυτές. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να καθαρίζεις το μυαλό σου πριν αφοσιωθείς στον επόμενο αγώνα".

Ο Τότο Βολφ, όταν ρωτήθηκε σχετικά στη Μελβούρνη, είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό: "Επιτρέπω τα πάντα. Διότι αυτό είναι που κάνει τον Λιούις τόσο ξεχωριστό. Άλλοι οδηγοί κάνουν διαλογισμό για να προετοιμαστούν, αλλά ο Λιούις πηδάει από ένα αεροπλάνο για να καθαρίσει το μυαλό του. Κι έτσι πρέπει!", είπε ο Αυστριακός.

Και συνέχισε: "Όσο η απόδοσή του παραμένει αυτή που πρέπει να είναι, μπορεί να κάνει τα πάντα. Και, πιστέψτε με, η απόδοση θα είναι αυτή που πρέπει σύντομα".

Ο Χάμιλτον, παρεμπιπτόντως, βρέθηκε στο επίκεντρο και ενός άλλου εξωαγωνιστικού θέματος στη Μελβούρνη: της απαγόρευσης της FIA στους οδηγούς να φορούν κοσμήματα -όπως κολιέ, μπρασελέ και σκουλαρίκια- όσο βρίσκονται στο κόκπιτ του μονοθεσίου τους. Είναι μια απόφαση που έχει ληφθεί για λόγους ασφαλείας.

Όμως, ο Λιούις απάντησε αρκετά αιχμηρά ότι θα πάει στον αγώνα της Ίμολα το Πάσχα "με περισσότερα κοσμήματα". Και συνέχισε: "Τα κοσμήματα θα μείνουν. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σου επιτρέπεται να είσαι αυτός που είσαι. Κι αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να αφαιρέσω. Κυριολεκτικά, δεν μπορώ καν να βγάλω αυτά που φοράω στα αυτιά μου. Έχουν πλέον αφομοιωθεί εκεί, οπότε πρέπει να τα κόψω ή κάτι τέτοιο".

TAGS FORMULA 1 F1 MERCEDES F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ