FORMULA 1

Formula 1: Ο Στρολ τραυματίστηκε με το ποδήλατό του και χάνει τα τεστ στο Μπαχρέιν

Ο Λανς Στρολ
Ο Λανς Στρολ 2023 AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL, FILE

Άτυχος στάθηκε ο οδηγός της Aston Martin, Λανς Στρολ, ο οποίος είχε ένα ατύχημα με το ποδήλατό του και θα χάσει τα τεστ στο Μπαχρέιν πριν από την έναρξη της σεζόν.

Στις 23-25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα τεστ της Formula 1 ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στις 3-5 Μαρτίου. Ωστόσο, ο Λανς Στρολ δεν θα είναι παρών.

Ο λόγος είναι πως είχε ατύχημα με το ποδήλατό του, ενώ προετοιμαζόταν στην Ισπανία. Έτσι, υπέστη κάποια μικροτραύματα, τα οποία θα τον κρατήσουν μακριά από τη δράση.

"Ενώ έκανε προπόνηση στην Ισπανία, ο Στρολ είχε ένα μικρό ατύχημα και υπέστη τραυματισμούς, οι οποίοι έχουν ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τα τεστ στο Μπαχρέιν" αναφέρει η Aston Martin.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει επίσης: "Ο Λανς περιμένει μία γρήγορο επάνοδο και επιστροφή στα καθήκοντά του. Η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά και η ομάδα θα βγάλει ανακοίνωση ενόψει του GP στο Μπαχρέιν".

Από την πλευρά του ο Στρολ τόνισε: "Είχα ένα ατύχημα, ενώ έκανα ποδήλατο. Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στο αυτοκίνητο και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν".

TAGS FORMULA 1 F1 ASTON MARTIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ