FORMULA 1

Formula 1: Ο Πέρεζ εγκατέλειψε, αλλά επέστρεψε μετά από δώδεκα γύρους για να εκτίσει την ποινή των 5''

Red Bull driver Sergio Perez of Mexico gets pushed back into his garage during the qualifying session for the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit, Suzuka, central Japan, Saturday, Sept. 23, 2023. (Toshifumi Kitamura/Pool via AP)
Red Bull driver Sergio Perez of Mexico gets pushed back into his garage during the qualifying session for the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit, Suzuka, central Japan, Saturday, Sept. 23, 2023. (Toshifumi Kitamura/Pool via AP) TOSHIFUMI KITAMURA / POOL VIA AP

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ο Σέρτζιο Πέρεζ εγκατέλειψε στον 15ο γύρο του Grand Prix της Ιαπωνίας, αλλά επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα για να εκτίσει την ποινή των 5'' που του είχε επιβληθεί.

Το Grand Prix της Ιαπωνίας τελείωσε νωρίς για τον Σέρτζιο Πέρεζ, ο οποίος εγκατέλειψε στον 15ο γύρο μετά από τις συγκρούσεις που είχε νωρίς με τον Κέβιν Μάγκνουσεν. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το μονοθέσιό του οδήγησαν τους μηχανικούς στην απόφαση να τον "τραβήξουν" στο paddock, γράφοντας νωρίς τον επίλογο για εκείνον.

Μετά από λίγη ώρα όμως, κι ενώ είχε ενημερώσει πως ο αγώνας τελείωσε για εκείνον, ο Σέρτζιο Πέρεζ επέστρεψε στην πίστα! Όχι για να διεκδικήσει βέβαια κάτι, αλλά για να εκτίσει την ποινή των 5'' που του επιβλήθηκε από τους αγωνοδίκες για την εμπλοκή που είχε στη σύγκρουση με τους άλλους δύο οδηγούς.

TAGS FORMULA 1 GP ΙΑΠΩΝΙΑΣ RED BULL ΣΕΡΤΖΙΟ ΠΕΡΕΖ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ