FORMULA 1

Formula 1 - GP Μπαχρέιν: Η Red Bull υποπτεύεται γιατί εγκατέλειψαν Φερστάπεν και Πέρεζ

Formula 1 - GP Μπαχρέιν: Η Red Bull υποπτεύεται γιατί εγκατέλειψαν Φερστάπεν και Πέρεζ
2019 AP PHOTO/SERGEI GRITS

Πλήρη έρευνα για την εγκατάλειψη των οδηγών της θα κάνει η Red Bull πριν από τον δεύτερο αγώνα της Formula 1 στη Σαουδική Αραβία, αν και φαίνεται πως η αυστριακή ομάδα έχει ήδη εντοπίσει το πρόβλημα.

Μπήκε στο πρωτάθλημα του 2022 με τον πρωταθλητή να στοχεύει ξανά στην κορυφή, είχε μία θετική εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου Grand Prix, στο τέλος όμως η Red Bull έφυγε από την πίστα Σακχίρ ηττημένη και βαθιά πληγωμένη. Η εγκατάλειψη του Μαξ Φερστάπεν στο τέλος του 54ου και η εγκατάλειψη του Σέρτζιο Πέρεζ στην πρώτη στροφή του 57ου γύρου άφησε την αυστριακή ομάδα χωρίς πόντους, απογοητευμένη και κυριολεκτικά σοκαρισμένη από την έκβαση του τριημέρου.

Λίγη ώρα μετά από το τέλος του συναρπαστικού αγώνα της Formula 1 στο Μπαχρέιν, η Red Bull σχολίασε στο Twitter το φιάσκο που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. "Δύσκολο να αποδεχθείς αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε μία πλήρη έρευνα, φαίνεται όμως ότι και τα δύο μας μονοθέσια ταλαιπωρήθηκαν από ένα πρόβλημα που εντοπίζεται στην αντλία καυσίμου" αναφέρει η θέση της ομάδας, που έχει πολλή δουλειά εν όψει Σαουδικής Αραβίας (25-27/3).

TAGS FORMULA 1 F1 RED BULL ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ