FORMULA 1

Formula 1: Φερστάπεν, Ράσελ, Χάμιλτον ή Πέρεζ; Ποιος θα κερδίσει στο GP του Μεξικού;

The first three finishers of the qualifying run of the Formula One Mexico Grand Prix, left, Mercedes driver Lewis Hamilton, of Britain, third, Mercedes driver George Russell, of Britain, second, and pole position Red Bull driver Max Verstappen, of the Netherlands, center, pose for photos at the Hermanos Rodriguez racetrack in Mexico City, Saturday, Oct. 29, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Φερστάπεν, Ράσελ, Χάμιλτον ή Πέρεζ; Ποιος θα κερδίσει στο GP του Μεξικού; AP

Ο Μαξ Φερστάπεν εκκινεί πρώτος τον αγώνα, αλλά οι δύο Mercedes φάνηκαν γρήγορες στο qualifying και ο Σέρτζιο Πέρεζ θέλει τη νίκη στην πατρίδα του. Ποιος θα κερδίσει; Ψηφίστε στο poll του SPORT24 τον πιλότο που πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής στο Γκραν Πρι του Μεξικού, 20ό αγώνα της φετινής σεζόν στη Formula 1.

Μπορεί οι τίτλοι οδηγών και κατασκευαστών της Formula 1 να έχουν πλέον κριθεί, το ενδιαφέρον όμως παραμένει ζωντανό στο GP Μεξικό και αναμένεται να δούμε έναν συναρπαστικό αγώνα στην πίστα Autodromo Hermanos Rodriguez του Μέξικο Σίτι.

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position και θέλει να κερδίσει για να κάνει νέο ρεκόρ νικών σε μια σεζόν, ενώ ο Σέρτζιο Πέρεζ θέλει από την 4η θέση να βρεθεί στην κορυφή και να πανηγυρίσει μία νίκη στην παρτίδα του.

Η Ferrari των Σαρλ Λκελέρ και Κάρλος Σάινθ δεν φάνηκε ικανή να διεκδικήσει τη νίκη, αντίθετα με τη Mercedes που έδειξε ταχύτατη στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και στο qualifying, με τους Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ που εκκινούν τρίτος και δεύτερος αντίστοιχα, να κυνηγούν με πάθος την πρώτη νίκη της ομάδας τους για φέτος.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής στο GP Μεξικό 2022; Ψηφίστε στο Poll του SPORT24.

TAGS FORMULA 1 GP ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ