FORMULA 1

Έξαλλος ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τους αγωνοδίκες στο Σπα

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ PHOTO CREDITS: © 2021 XPBIMAGES.COM / AP IMAGES

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν έξαλλος με τους αγωνοδίκες στη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Σπα, για το γεγονός πως άφησαν τη διαδικασία να εξελίσσεται εν μέσω καταρρακτώδους βροχής -με αποτέλεσμα το ατύχημα του Λάντο Νόρις.

Η καταρρακτώδης βροχή στη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του GP Βελγίου έκανε το έργο των πιλότων εξαιρετικά δύσκολο. Κάτι το οποίο σημείωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ζητώντας επανειλημμένως -πριν από την έναρξη του Q3- την προσωρινή διακοπή με κόκκινη σημαία, προκειμένου να κοπάσουν τα καιρικά φαινόμενα.

Αυτό δεν συνέβη, με αποτέλεσμα το ατύχημα του Λάντο Νόρις, το οποίο έκανε έξαλλο τον οδηγό της Aston Martin. Όντας μερικά μέτρα πίσω από τον 21χρονο πιλότο της McLaren την στιγμή του ατυχήματος, ο "Σεμπ" ενημερώθηκε από το team radio για όσα έγιναν και την κόκκινη σημαία, βρίζοντας αφού "τι στον διάολο είπα; Κόκκινη σημαία".

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σταμάτησε μάλιστα το μονοθέσιό του δίπλα από εκείνο του Λάντο Νόρις για να σιγουρευτεί πως είναι καλά στην υγεία του.

TAGS FORMULA 1 GP ΒΕΛΓΙΟΥ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΦΕΤΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ