GP ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Χάμιλτον: "Δεν τα παρατάω ποτέ"

Ο Λούις Χάμιλτον μετά τα προκριματικά στο GP της Τουρκίας | 9 Οκτωβρίου 2021
Ο Λούις Χάμιλτον μετά τα προκριματικά στο GP της Τουρκίας | 9 Οκτωβρίου 2021 © 2021/AP IMAGES

Ο Λούις Χάμιλτον εξήγησε πώς αντιμετώπισε την τιμωρία του από τους αγωνοδίκες στο GP της Βραζιλίας και έστειλε μήνυμα εν όψει του αγώνα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου.

Ο Λούις Χάμιλτον πραγματοποίησε στη Sprint Race του GP της Βραζιλίας μία από τις πλέον μεγαλειώδης εμφανίσεις πιλότου στην ιστορία της Formula 1. Μέσα σε 24 μόλις γύρους κατάφερε να κερδίσει 15 θέσεις και να περιορίσει -στον βαθμό του δυνατού- τη ζημιά από την τιμωρία που του επέβαλαν οι αγωνοδίκες για το DRS στις κατατακτήριες.

Με το που τελείωσε την προσπάθειά του, απάντησε στο μήνυμα του Τότο Βολφ με το "δεν έχει τελειώσει ακόμη" για να δώσει συνέχεια με τις δηλώσεις που έκανε στον Τύπο.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εξήγησε πώς αντέδρασε όταν έμαθε η ετυμηγορία των αγωνοδικών και έστειλε... μήνυμα για τον αγώνα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου:

"Ομολογουμένως, ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Δεν τα παρατάω ποτέ όμως, δεν μπορείς ποτέ να τα παρατήσεις. Φυσικά, είναι κάτι που σε συγκλονίζει, όταν ακούς την απόφαση των αγωνοδικών, αλλά δεν μπορείς να το αφήσεις να σε επηρεάσει. Πρέπει να σκύψεις το κεφάλι και να προχωρήσεις. Μηδένισα το μυαλό μου και επικεντρώθηκα σε αυτά που μπορούσα να κάνω, να τα δώσω όλα".

TAGS GP ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ FORMULA 1 MERCEDES F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ