ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Αυγενάκης: "Στο καλεντάρι του WRC το Ράλλυ Ακρόπολις μέχρι το 2023"

2021 FIA World Rally Championship / Round 09 / Acropolis Rally Greece / 09-12, September 2021 // Worldwide Copyright: Toyota Gazoo Racing WRT
Ο Κάλε Ροβάνπερα στο Ράλλυ Ακρόπολις TOYOTA GAZOO RACING / MCKLEIN

Την παραμονή του Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC τουλάχιστον μέχρι το 2023 ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ήρθε για να μείνει το Ράλλυ Ακρόπολις στη χώρα μας. Ο ιστορικός αγώνας θα μείνει στο καλεντάρι του WRC τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης, με την ολοκλήρωση του αγώνα που βρήκε νικητή τον Κάκε Ροβάνπερα. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι η φετινή διοργάνωση κρίθηκε άρτια και απολύτως επιτυχημένη και αυτό της άναψε το πράσινο φως για να παραμείνει στο καλεντάρι.

"Και το 2023 θα έχουμε Ράλλυ Ακρόπολις. Η φετινή διοργάνωση ήδη κρίθηκε άρτια και απολύτως επιτυχημένη και εξασφαλίσαμε θέση στο ημερολόγιο του WRC για το 2023" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι η FIA είχε ήδη σφραγίσει την παρουσία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC για το 2022, χωρίς να αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Η παράταση για έναν ακόμα χρόνο αποτελεί μία ευχάριστη είδηση για όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία τουλάχιστον μέχρι το 2023 να παρακολουθούν τους κορυφαίους οδηγούς του WRC στη χώρα μας.

Θυμηθείτε την προσπάθεια του Χάρι Ροβάνπερα στην υπερειδική στο Σύνταγμα

TAGS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ