ΑΓΟΡΑ

'Ανοιξε τις πύλες της για το κοινό η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 στο Metropolitan Expo

Metropolitan Expo Moto Show 2024
Metropolitan Expo Moto Show 2024 BE BEST

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 είναι γεγονός, από την Τετάρτη 10 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo, οι φίλοι των δύο τροχών μπορούν να δουν συγκεντρωμένα όλα τα hot νέα μοντέλα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου “Sustainable Ride” με θέμα “Το μέλλον της μοτοσυκλέτας: Βιώσιμη και ασφαλής κινητικότητα”, με την παρουσία διακεκριμένων ομιλητών. Την κεντρική εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου πραγματοποίησε εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, ως καθ’ ύλην αρμόδια και ιδιαίτερα δραστήρια Υφυπουργός Μεταφορών, κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Χριστίνα Αλεξοπούλου- Metropolitan Expo Moto Show 2024
Χριστίνα Αλεξοπούλου- Metropolitan Expo Moto Show 2024 BE BEST


Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Βασίλης Σπανάκης μαζί με τον πρόεδρο του ΣΕΜΕ κ. Ιωάννη Σώκιαλη. Μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου, όλες οι κορυφαίες εταιρείες και όλα τα νέα μοντέλα θα είναι στην Εκθεση Μοτοσυκλέτας 2024.

Εκεί όπου οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν την δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά περισσότερα από 700 μοναδικά μοντέλα, να κάνουν Test Rides σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να ενημερωθούν για ότι νέο κυκλοφορεί σε εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, ελαστικά, ανταλλακτικά και συντήρηση των δικύκλων.

Metropolitan Expo Moto Show 2024
Metropolitan Expo Moto Show 2024 BE BEST


Ο κόσμος της μοτοσυκλέτας δίνει ραντεβού στο Metropolitan Expo, στην αποκαλυπτική σκηνή της Εκθεσης Μοτοσυκλέτας 2024. Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης, έχουν ως εξής: Από Τετάρτη έως και Παρασκευή, οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν στις 14:00 και κλείνουν στις 21:00, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, η Έκθεση θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 21:00.

TAGS ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ