ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Νέο e-shop για e-bikes από την Kosmoride

Νέο e-shop για e-bikes από την Kosmoride
Το νέο e-shop της Kosmoride KOSMOCAR

Ηλεκτρονικό κατάστημα για την αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων και αξεσουάρ από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

To νέο e-shop της Kosmoride προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς ενός e-bike με εύκολο και ασφαλή τρόπο, από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet. Το ηλεκτρονικό κατάστημα στο kosmoride.gr αποτελεί ένα νέο εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της εταιρίας μικροκινητικότητας και καλύπτει αποστολές σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Εκεί ο επισκέπτης μπορεί να βρει την ίδια γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων και αξεσουάρ που διατίθενται στο σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της Kosmoride. To e-shop είναι ειδικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί με φιλικό τρόπο προς το χρήστη, για να κάνει τις αγορές του με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια σε ένα λειτουργικό online περιβάλλον.

Νέο e-shop για e-bikes από την Kosmoride
Νέο e-shop για e-bikes από την Kosmoride KOSMOCAR

Οι επισκέπτες στο e-shop έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν e-bikes και αξεσουάρ µέσω της ονομασίας τους, ανά μάρκα και ανά τύπο, ενώ η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Θυμίζουμε ότι, μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούριο τους ηλεκτρικό ποδήλατο με 40% επιστροφή της αξίας του.

Νέο e-shop για e-bikes από την Kosmoride
Νέο e-shop για e-bikes και αξεσουάρ της Kosmoride KOSMOCAR

Η Kosmoride διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, και Πάτρα, εκπροσωπώντας μερικές από τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρικών ποδηλάτων από όλο τον κόσμο, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα test ride.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες δίκτυο της Kosmoride και το νέο e-shop στο kosmoride.gr.

TAGS ΠΟΔΗΛΑΤΑ KOSMORIDE ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ