PEUGEOT

Πρωτιά στις κατηγορίες B & C SUV για την Peugeot και το 2024 ξεκίνησε πολύ δυναμικά

Peugeot e-2008 GT
Peugeot e-2008 GT PEUGEOT

Η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία προς την κορυφή και τον πρώτο μήνα του 2024, καταγράφοντας πρωτιές και κορυφαίες επιδόσεις στις πωλήσεις των SUV και όχι μόνο.

Κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο βάθρο των συνολικών ταξινομήσεων για τον Ιανουάριο με μερίδιο 10,4% και 1.421 οχήματα (επιβατικά και επαγγελματικά), η Peugeot αποδεικνύει περίτρανα την ηγετική της παρουσία στα αυτοκινητικά δρώμενα. Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV βρέθηκε το Peugeot 2008, με μερίδιο αγοράς 18,6%.

Peugeot e-2008 GT
Peugeot e-2008 GT PEUGEOT


Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως το εξαιρετικά δημοφιλές B-SUV της Γαλλικής μάρκας αποτελεί την πλέον ιδανική επιλογή στην κατηγορία, καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid. Αντίστοιχα και στις εταιρικές πωλήσεις, το 2008 έκοψε πρώτο το νήμα στην κούρσα των επιδόσεων, με ποσοστό 20,4%.

“Λιοντάρι” επιδόσεων αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά και το Peugeot 3008 που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV με μερίδιο 15,2%. Αντίστοιχη είναι η θέση και στο βάθρο των εταιρικών πωλήσεων για το 3008, με ποσοστό 18,4%, αποδεικνύοντας περίτρανα τους λόγους για τους οποίους το πολυβραβευμένο SUV της Peugeot έχει εδραιωθεί ως μια ιδανική επιλογή οχήματος για επιχειρηματίες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη, μεταξύ άλλων premium προτάσεων της αγοράς.

Πρωτιά σημείωσε η Peugeot και στην κατηγορία των Plug-in Hybrid (PHEV) καταλαμβάνοντας μερίδιο 12,6%. Αντίστοιχα, πρωτιές κατέγραψε η Peugeot και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), όπου, στην κατηγορία των κλειστών VAN κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με 21,7% μερίδιο αγοράς και με το Partner να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών van με ποσοστό 33,6%.

Peugeot LCV Range
Peugeot LCV Range PEUGEOT


Η γκάμα των μοντέλων της Peugeot, διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και την άριστη απόδοση σε επίπεδο ισχύος και ροπής. Μεταξύ άλλων, η Peugeot έχει καταφέρει να εδραιώσει μια ηγετική παρουσία στην κατηγορία των υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων στην μακροχρόνια μίσθωση, καθώς τα μοντέλα της εξασφαλίζουν στον εκάστοτε χρήστη τους χαμηλό φορολογικό συντελεστή και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Peugeot προσφέρει εκδόσεις που ωφελούν και σε επίπεδο φορολογίας τους εταιρικούς χρήστες. Για το 2024, η Peugeot στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, βασιζόμενη στην υψηλή αξιοπιστία και την άμεση διαθεσιμότητα των μοντέλων της, τους προηγμένους και πολυβραβευμένους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης που διαθέτει στην γκάμα της, στη δύναμη που παρέχει η επιλογή μεταξύ θερμικών, ηλεκτρικών και υβριδικών εκδόσεων.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο παίζει και η εγγύηση του ονόματος του Ομίλου Συγγελίδη που την αντιπροσωπεύει, μέσω ενός άρτιου δικτύου αντιπροσώπων πωλήσεων και aftersales, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα μοντέλα Peugeot συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν Οδική βοήθεια.

TAGS PEUGEOT PEUGEOT 2008 PEUGEOT 3008 ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ