Σπανούλης: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο ημίχρονο σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ”

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Άρη με 93-80 επί της Μπούργος στη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup.
Ο Άρης επικράτησε 93-80 της Μπούργος στο Nick Galis Hall και έκανε το 2/2 στο EuroCup.
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο flash interview στην κάμερα της NOVA και δήλωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του στο πρώτο μέρος.
Αναλυτικά:
Για τη νίκη: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ, χαλαρώσαμε, δώσαμε 16 επιθετικά ριμπάουντ, παίξαμε πιο ατομικό μπάσκετ. Πρέπει να μείνουμε πιο συγκεντρωμένοι και συνεπείς για 40 λεπτά”.
Για το αν είδε το μπάσκετ που ήθελε από το ρόστερ: “Στο πρώτο ημίχρονο ναι, στο δεύτερο όχι όμως. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη”