ΑΓΟΡΑ

Μάθε πως θα πας στον τελικό του EURO 2024 με όλα τα έξοδα πληρωμένα- Μεγάλος διαγωνισμός BYD

SEAL EURO 2024
SEAL EURO 2024 BYD

Η BYD σου δίνει τη δυνατότητα να “χτίσεις τα όνειρα σου” όπως λέει και το όνομά της, κάνοντας απλά ένα test drive σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Η BYD (Build Your Dreams), ο κορυφαίος κατασκευαστής Οχημάτων Νέας Ενέργειας παγκοσμίως και Επίσημος Χορηγός του UEFA EURO 2024 δίνει την ευκαιρία στο κοινό να λάβει μέρος στο διαγωνισμό “Drive your way to Euro” και να διεκδικήσει δύο διπλά εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Drive your Way to Euro
Drive your Way to Euro BYD


BYD και UEFA υποστηρίζουν τον υγιή ανταγωνισμό, τον αθλητισμό και τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη. Με αυτές τις αξίες η χορηγία της BYD εναρμονίζεται με τη βούληση της UEFA να διοργανώσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, συνδυάζοντας τον ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο με την αφοσίωση στην περιβαλλοντική ευθύνη, συμβάλλοντας σε ένα πιο πράσινο και πιο οικολογικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Γερμανίας από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Για το διάστημα από 15 Μαΐου έως 8 Ιουνίου όσοι ενδιαφερόμενοι πραγματοποιήσουν Test Drive του μικρομεσαίου compact SUV ATTO 3 ή του πολυτελούς SEAL σε μία από τις εκθέσεις BYD Σφακιανάκης, σε Λεωφόρο Κηφισίας 57, Μαρούσι ή στη Λεωφόρο Αθηνών 173, στον Κηφισό, συμμετέχουν στην κλήρωση.

ATTO 3 EURO 2024
ATTO 3 EURO 2024 BYD


Για διευκόλυνση των συμμετεχόντων, έχει διαμορφωθεί ειδική ενότητα στον ιστότοπο της εταιρείας byd-euro2024.gr, όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για το διαγωνισμό και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση του test drive ανάλογα τη διαθεσιμότητά τους.

TAGS ΑΓΟΡΑ BYD EURO 2024 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ