HYUNDAI KONA

Η Hyundai αποκάλυψε το ολοκαίνουριο KONA

Η Hyundai αποκάλυψε το ολοκαίνουριο KONA
Νέο Hyundai KONA 2023 HYUNDAI

Το νέο B-SUV της Hyundai έρχεται με πιο τολμηρή σχεδίαση, ηλεκτρικές και υβριδικές εκδόσεις, αλλά και με κινητήρες βενζίνης.

Η Hyundai αποκάλυψε το ολοκαίνουριο KONA. Η δεύτερη γενιά του κόμπακτ SUV διακρίνεται για τη φουτουριστική της σχεδίαση και θα είναι διαθέσιμη ως αμιγώς ηλεκτρικό (EV), υβριδικό (HEV), καθώς και με κινητήρα βενζίνης. Η γκάμα θα περιλαμβάνει επίσης την σπορ έκδοση N Line, ενώ κάθε εκδοχή του κορεατικού B-SUV θα έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Το νέο KONA διακρίνεται για την τολμηρή αισθητική του εξωτερικά όπου κυριαρχεί η τεχνολογία LED Seamless Horizon Lamp, τόσο εμπρός όσο και πίσω, η οποία στην ηλεκτροκίνητη έκδοση διαθέτει parametric pixels, σηματοδοτώντας το πρώτο μοντέλο Hyundai με Pixelated Seamless Horizon Lamp.

Η Hyundai αποκάλυψε το ολοκαίνουριο KONA
Νέο Hyundai KONA 2023 HYUNDAI

Το ΚΟΝΑ Electric (EV) εκτός από parametric pixels στη μάσκα και τον πίσω προφυλακτήρα, ξεχωρίζει από τις ιδιαίτερης σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών εμπνευσμένη από pixel και τους (προαιρετικά) μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή. Το υβριδικό (HEV) ΚΟΝΑ καθώς και το βενζινοκίνητο ΚΟΝΑ διακρίνονται για τον διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρα και τη μαύρη επένδυση στους θόλους των τροχών.

Η N Line έκδοση έχει προαιρετικά μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή, αεροτομή τύπου φτερού, πιο επιθετική εμπρός και πίσω σχεδίαση με προφυλακτήρα σε σχήμα φτερού, χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και διπλή εξάτμιση.

Η Hyundai αποκάλυψε το ολοκαίνουριο KONA
Νέο Hyundai KONA 2023 HYUNDAI

Το εσωτερικό είναι οδηγοκεντρικό και σχεδιασμένο έτσι ώστε να παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευρυχωρία - μεγιστοποιημένο “χώρο διαβίωσης” όπως λέει η εταιρία. Γι’ αυτό, το νέο μοντέλο μεγάλωσε σε μήκος φτάνοντας τα 4.355 mm (150 mm μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά). Κέρδισε επίσης 25 mm σε πλάτος και 60 mm σε μήκος μεταξονίου σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο.

Οι δύο μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών και η κεντρική κονσόλα universal ενισχύουν το hi-tech προφίλ του νέου μοντέλου. Η μετατόπιση του μοχλού ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι παρέχει μια πιο λιτή διάταξη και πρόσθετο χώρο για αντικείμενα στο κεντρικό τούνελ. Σύμφωνα με τη Hyundai, τέλος, μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνεται ο όγκος του.

Αυτό θα το μάθουμε, μαζί με περισσότερες ακόμη λεπτομέρειες για το ολοκαίνουριο Hyundai KONA, τους επόμενους μήνες.

Η Hyundai αποκάλυψε το ολοκαίνουριο KONA
Νέο Hyundai KONA 2023 HYUNDAI
TAGS HYUNDAI KONA SUV HYUNDAI ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ