CHAOS

Chaos: Είναι αληθινό τελικά ή το χωρίζει ένα χάος από την πραγματικότητα;

SP Automotive Chaos
SP AUTOMOTIVE CHAOS

Αναζητώντας την αλήθεια για το ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.065 ίππων που φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο ultracar στον κόσμο.

Ένα πραγματικό χάος ακολούθησε την διαδικτυακή αποκάλυψη του Chaos από την SP Automotive το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου. Χιλιάδες fans του Σπύρου Πανόπουλου και της SP Automotive, δηλώνουν περήφανοι που η χώρα μας ετοιμάζεται να μπει στο χάρτη της αυτοκινητοβιομηχανίας με το ταχύτερο αυτοκίνητου στον κόσμο.

Απέναντί τους πάρα πολλοί που αμφισβητούν - με σοβαρά επιχειρήματα είναι η αλήθεια - το αφήγημα του πρώτου ultracar στον κόσμο που σχεδιάστηκε και θα κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Ένας χορός αρνητικών σχολίων στήθηκε στα social media, αναγκάζοντας τον Σπύρο Πανόπουλο να τους απαντήσει μέσω του facebook, αλλά και με video στο Instagram που αποκαλύπτει μέρος του κουκουλωμένου Chaos.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τι ισχύει τελικά; Ας βάλουμε τα δεδομένα κάτω σε μια προσπάθεια να βγάλουμε μια άκρη, παίρνοντας θέση σε κάθε ζήτημα σχετικά με το Chaos.

Τελικά ήταν επίσημη παρουσίαση του Chaos, ή όχι;

Καταρχήν, ο Σπύρος Πανόπουλος ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το Chaos, όχι πως θα το παρουσιάσει LIVE όπως πίστευαν πολλοί. Κι εμείς αρχικά παρερμηνεύσαμε, αλλά μιλήσαμε με εκπρόσωπό του και μας εξήγησε. Άδικη λοιπόν εδώ η κριτική, κατά την άποψή μας.

Σχετικά με τις φωτογραφίες του Chaos

Πολλά επίσης γράφτηκαν για τις φωτογραφίες, ότι δεν απεικονίζουν το αληθινό αυτοκίνητο, αλλά είναι ψηφιακά επεξεργασμένες (renderings) κλπ. Κι εμείς θα θέλαμε να δούμε LIVE σε εικόνες και Video το αυτοκίνητο, αλλά εφόσον πρόκειται για αποκάλυψη και όχι για παρουσίαση, είναι αλήθεια πως ο τρόπος που την έκανε η SP Automotive συμβαδίζει με όσα βλέπουμε να κάνουν αντίστοιχα άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Οι απίστευτες δυνατότητες του Chaos

Εδώ, πρέπει να πούμε πως είναι η βάση της αμφισβήτησης. Γιατί δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με ένα supercar. Εδώ μιλάμε για το ταχύτερο αυτοκίνητο στον πλανήτη, με εξωπραγματική ισχύ έως 3.065 ίππους και απίστευτα χαρακτηριστικά. Ακόμη και την εμπρός πτέρυγα κάποιοι έψαξαν στο διαδίκτυο και την ανακάλυψαν σε βιβλιοθήκη σχεδίων 3D, η οποία μάλιστα είναι διαθέσιμη δωρεάν!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η καλύτερη απάντηση του Σπύρου Πανόπουλου, είναι η επίσημη παρουσίαση του Chaos. Εμείς, ως SPORT24, δεν θα μπούμε στη λογική της εύκολης κριτικής, εφόσον δεν έχουμε στοιχεία περί του αντιθέτου. Ναι, ως Έλληνες θα νιώσουμε περήφανοι για το δημιούργημα του Σπύρου Πανόπουλου.

Ανυπομονούμε να το δούμε με "σάρκα και οστά", να προσπαθεί (άσχετα με το αν τα πετύχει) για τα ρεκόρ τα οποία έχει θέσει ως στόχο. Είναι οι απίστευτες δυνατότητες που επικαλείται η SP Automotive για το Chaos που μας κάνουν επιφυλακτικούς.

Γι’ αυτό είναι καλύτερο για τον Σπύρο Πανόπουλο να απαντήσει σε όσους τον επικρίνουν έντονα και να πείσει όλους εμάς που είμαστε μεν επιφυλακτικοί, αλλά κρατάμε μια ψύχραιμη στάση, ενημερώνοντας με αμεσότητα και δημοσιογραφική δεοντολογία το κοινό μας.

Πώς; Με την επίσπευση της επίσημης παρουσίασης του Chaos. Για να μπει τέλος σε αυτό το χάος…

TAGS CHAOS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ