ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Έκαναν την ανατροπή Σαβτσένκο και Μασό

Έκαναν την ανατροπή Σαβτσένκο και Μασό

Με ένα φανταστικό πρόγραμμα στο ελεύθερο η Αλιόνα Σαβτσένκο και ο Μπρούνο Μασό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο σύντομο πρόγραμμα η εμφάνισή τους ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και ήξεραν πως θα έπρεπε να κάνουν κάτι το εντυπωσιακό στο ελεύθερο για να καταφέρουν να πάρουν ένα μετάλλιο.

Τελικά η Αλιόνα Σαβτσένκο και ο Μπρούνο Μασό τα κατάφεραν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν 159.31 βαθμούς, επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ, φτάνοντας έτσι στο σύνολο του 235.90! Αυτό είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Σαβτσένκο (έχει άλλα δύο χάλκινα), ενώ ο Μασό συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την παρουσία του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αυτή η βαθμολογία του έδωσε την κορυφή αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Γουενγίνγκ Σούι και τον Κόνγκ Χαν. Το ζευγάρι από την Κίνα ενώ ήταν εντυπωσιακό στο σύντομο πρόγραμμα όπου πήρε και την υψηλότερη βαθμολογία, στο ελεύθερο περιορίστηκε στην τρίτη θέση και έχασε έτσι μέσα από τα χέρια του το χρυσό μετάλλιο συγκεντρώνοντας 235.48 βαθμούς.

Τρίτη ήταν η Μέγκαν Ντουχάμελ και ο Έρικ Ράνφορντ από τον Καναδά οι οποίοι συγκέντρωσαν 230.15 βαθμούς και άφησαν εκτός βάθρου την Ταρασόβα και τον Μορόζοβ από την Ρωσία.

Η πρώτη δεκάδα

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Photo credits: AP Photo/Julie Jacobson

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24