ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σβαρτσενέγκερ τίμησε με βραβεία και ρευστό τα... δυνατά παιδιά του!

Former California Gov. Arnold Schwarzenegger delivers a speech during the R20 Austrian world summit at the Hofburg palace Vienna, Austria, Tuesday, May 15, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
Former California Gov. Arnold Schwarzenegger delivers a speech during the R20 Austrian world summit at the Hofburg palace Vienna, Austria, Tuesday, May 15, 2018. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZAK

Το "2018 Arnold Classic Europe" έλαβε χώρα το Σάββατο στην πόλη της Βαρκελώνη συγκεντρώνοντας τους κορυφαίους μπόντι μπίλντερς και εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (PHOTOS+VIDEOS).

Όλος ο κόσμος τον γνωρίζει με την ιδιότητά του ως ηθοποιού (από τους πλέον διάσημους στο Χόλιγουντ) και του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ωστόσο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν μπόντι μπίλντερ στα νιάτα του και δεν έχει ξεχάσει ποτέ αυτή την ιδιότητα.

Ίσα-ίσα που λατρεύει εκείνη την εποχή της ζωής του και για αυτό το λόγο είναι ο ιδρυτής του Arnold Classic Europe, μίας διοργάνωσης που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους κορυφαίους μπόντι μπίλντερς και η οποία φέτος έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην Βαρκελώνη.

Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία και μεταξύ των πέντε νικητών ήταν οι Michal Krizanek, Sergey Serechshev και Dmytro Horobets, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Τσέχο Krizanek να παίρνει 40.000 δολάρια (αυτό ήταν το ποσό που είχε πάρει ο περυσινός νικητής) για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που πήρε.

Ο Σβαρτσενέγκερ τίμησε με βραβεία και ρευστό τα... δυνατά παιδιά του!

"Όλα τα λεφτά" πάντως ήταν τα videos που ανέβασε ο ίδιος ο Άρντολντ Σβαρτσενέγκερ μέσω Instastory...









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ