Αρχίζει την Παρασκευή η τελική φάση

Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Άμμου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 26-07-2013 ανοίγει στο Βραχάτι Κορινθίας η τελική φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open.

Στην τελική φάση θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες η Chantat πρωταθλήτρια της 1ης φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην παραλία του Σχινιά, η Una Manita πρωταθλήτρια της 2ης φάσης του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην παραλία Καλοπήγαδο στον Δήμο Λαυρεωτικής, οι Ρωμαίοι, πρωταθλητές της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Βραχάτι και οι Ηθοποιοί, φιναλίστ της 3ης φάσης του πρωταθλήματος.

Η τελική φάση θα διοργανωθεί από την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Άμμου σε συνεργασία με το Δήμου Βέλου Βόχας και το Λιμενικό Ταμείο Βραχατίου.

 

Η άφιξη των τεσσάρων αποστολών στο Βραχάτι είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί. Το μεσημέρι παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη και η κλήρωση των αγωνιστικών.

Η πρώτη αγωνιστική θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής 26-07-2013 στις 17:30. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28-07-2013 με τον αγώνα επίδειξης των All Star του τουρνουά και της Beach Soccer Hellas, καθώς και τον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας 2013.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς το πιο πολυτελές πάρτι του πλανήτη κατέληξε σε φιάσκο

Ένας 24χρονος Ελληνοαμερικάνος έκανε τα πλουσιόπαιδα να κλαίνε στις Μπαχάμες και το Netflix το κάνει ντοκιμαντέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ