Παϊσιάδης: "Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την πάγια θέση του"

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, που εκπροσώπησε τον δικέφαλο στην τηλεδιάσκεψη αναφέρθηκε στην στάση που τήρησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ήταν κάθετα αρνητικός στη διεξαγωγή Final Four στην Αθήνα και η ΕΣΑΠ κατέληξε τελικά στο να διεξαχθούν οι ημιτελικοί σε ουδέτερο γήπεδο, πιθανότατα στο ΟΑΚΑ, και ο τίτλος του πρωταθλητή στις έδρες των δύο ομάδων που θα πάνε στον τελικό.

Τόσο ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ όσο και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παϊσιάδης που εκπροσώπησε το σύλλογο στην τηλεδιάσκεψη με κείμενο στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη τόνισας πως ο ΠΑΟΚ διατήρησε την πάγια θέση του για μη διεξαγή των αγώνων ενώ έκανε λόγο για τίτλο που θα κριθεί στην Αθήνα. Το κείμενο αναφέρει:

"Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο "ασπρόμαυρος" Ερασιτέχνης αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων της Volleyleague ανδρών σχετικά με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος

Στην οποία αποφασίστηκε η διεξαγωγή Final-4 πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής διάρκειας μέχρι την στιγμή της διακοπής λόγω της πανδημίας.

Σχετικά με την απόφαση της τηλεδιάσκεψης της ΕΣΑΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Σωματείου στη συνεδρίαση, κ. Κώστας Παϊσιάδης δήλωσε σχετικά στο acpaok.gr:

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε από την αρχή μέχρι το τέλος, και στις δυο συνεδριάσεις, την πάγια θέση του περί διακοπής των πρωταθλημάτων. Το "όχι" του ΠΑΟΚ στη διεξαγωγή Final 4 μεταξύ των 4 πρώτων του βαθμολογικού πίνακα βασίζεται πάνω στη θέση του Σωματείου μας σχετικά με την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία των αθλητών. Ακόμη, στηρίζουμε αυτή τη θέση μας στο γεγονός πως πρέπει να σκεφτούμε και τα επόμενα πρωταθλήματα. Θέλουμε να ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν με φυσιολογικές συνθήκες και όχι υπό την πίεση του χρόνου, -πότε θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, πότε θα κλείσουμε ρόστερ, πότε θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν-. Ακόμη, αυτή η απόφαση περί διεξαγωγής F4 προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα βάλει σε μεγάλη ταλαιπωρία την ίδια την ομάδα, η οποία θα πρέπει να παραμείνει στην Αθήνα για σχεδόν 10 ημέρες. Όσο για το "όχι" του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ... Ο ΠΑΟΚ, ως 2ος της βαθμολογίας, θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας, που θα είχε στα ημιτελικά απέναντι στον αντίπαλό του, ο οποίος -με μειονέκτημα- έδρας θα παίξει στο ΟΑΚΑ».

Εν κατακλείδι, καταλήγουμε και πάλι σε μία διοργάνωση που θα κρίνει τίτλους, στην Αθήνα!

Ο ΠΑΟΚ, σε κάθε περίπτωση, θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά... Να διεκδικεί αυτό που του αναλογεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους"!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS