ΒΟΛΕΪ

Volley League ανδρών: Ημιτελικοί στο ΟΑΚΑ, τελικοί στις έδρες των φιναλίστ

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η τελική απόφαση της ΕΣΑΠ κάνει λόγο για ημιτελικά στο ΟΑΚΑ στις δύο νίκες και τελικούς στις έδρες των ομάδων που θα προκριθούν με τον τίτλο να κρίνεται και πάλι στα δύο νικηφόρα ματς.

Η ανατροπή της... ανατροπής στην τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ με τις ομάδες να συζητούν τις επιμέρους λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση τελικά του πρωταθλήματος.

Έτσι παρά το γεγονός πως η ιδέα για Final Four ήταν αυτή που αρχικά επικράτησε εν συνεχεία και λόγω της άρνησης του ΠΑΟΚ να δώσει όλα τα παιχνίδια στην Αθήνα αποφασίστηκε η ΕΣΑΠ να ζητήσει το ΟΑΚΑ ώστε να γίνουν οι ημιτελικοί αγώνες των τεσσάρων ομάδων που θα κριθούν στα δύο νικηφόρα παιχνίδια. Και από εκεί και πέρα οι τελικοί να γίνουν όμως στις έδρες των ομάδων που θα έχουν πάρει την πρόκριση.

Οι τέσσερις ομάδες θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τους ημιτελικούς (Ολυμπιακός-Φοίνικας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) με την πρόκριση να κρίνεται στις 2 νίκες (από τις 27 έως την 1η Ιουλίου τοποθετείται η έναρξη των αγώνων), αλλά οι τελικοί θα διεξαχθούν στις κανονικές έδρες των ομάδων (πιθανότατα στις 9, 12, 15 Ιουλίου οι αντίστοιχες ημερομηνίες).

Όπως αναφέραμε ήδη ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί και πάλι στις δύο νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ