ΒΟΛΕΪ

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων ο Παναθηναϊκός

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Τα όσα έγιναν στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ θα στερήσουν από τον Παναθηναϊκό την παρουσία των φιλάθλων του σε έναν αγώνα. Ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ τιμώρησε τους πράσινους με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 3-4 δεν θα γίνουν, οπότε αυτή την ποινή είτε θα την εκτίσουν στους τελικούς σε περίπτωση που προκριθουν είτε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό: "Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις των εκπροσώπων του ΤΑΑ ΠΑΟ καθώς και το απολογητικό υπόμνημα, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε την εξής απόφαση για τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός α)ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και β) χρηματικό πρόστιμο 3.000 για παράβαση του άρθρου 23 β του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ¨.

"Καμπάνα" στον Τζίκα και πρόστιμο

Από τον αθλητικό δικαστή δεν ξέφυγε ούτε ο ΠΑΟΚ και ειδικότερα ο team mananger της ομάδας κ. Τζίκας. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο μήνες μετά την αναφορά των διαιτητών ότι επιτέθηκε φραστικά στον δεύτερο εξ αυτών κ. Βουδούρη. Τέλος, στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση για το ΤΑΑ ΠΑΟΚ: "Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις του πληρεξουσίου δικηγόρου καθώς και την απολογία του εγκαλούμενου teammanagerτου ΤΑΑ ΠΑΟΚ κ Α.Τζίκα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ επέβαλε α) στον κ Α.Τζίκα την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διαρκείας 2 μηνών και β) στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ βάσει του άρθρου 46 παρ 1 και παρ 2 του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ