ΒΟΛΕΪ

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Παναθηναϊκό

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το φύλλο αγώνα αφού οι διαιτητές αναφέρουν όσα έγιναν κατά την πεντάλεπτη διακοπή. Υπότροποι οι πράσινοι κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας.

Όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης, όπως αναφέρουν, διακοπής κατέγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας που βρήκε νικητές τους πράσινους διεκόπη στο τάι μπρέικ και ενώ το σκορ ήταν 9-9.

"Στο 9-9 του 5ου σετ ερίφθησαν στον αγωνιστικό χώρο ένα μεγάλο και ένα μικρό κουτάκι μπύρας, δύο μικρά μπουκαλάκια νερού, ένα μεγάλο μπουκάλι νερού, αλλά και ένα μικρό κομμάτι ξύλο.

Υπήρξε 5λεπτη διακοπή του αγώνα για τον καθαρισμό του γηπέδου και τις προειδοποιήσεις από την μικροφωνική εγκατάσταση", αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διαιτητές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι ένα αντικείμενο βρήκε τον Χιμένες και ένα τον πρώτο διαιτητή, ενώ από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του Κουβανού και για αυτό είδε άλλωστε και την κόκκινη κάρτα.

Παράλληλα, στο φύλλο αγώνα αναφέρουν ότι υπήρξε προσπάθεια για είσοδο στον αγωνιστικό από μερίδα οπαδών η οποία δεν επετράπη μετά την παρέμβαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. "Μετά την λήξη του αγώνα 5 με 10 οπαδοί προσπάθησαν να μπούνε στο γήπεδο, οι οποίο όμως γρήγορα απωθήθηκαν από τις ομάδες περιφρούρησης του Παναθηναϊκού".

Τέλος, γίνεται αναφορά στο φραστικό επεισόδιο που είχε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Τζίκας, με τον δεύτερο διαιτητή κ. Βουδούρη.

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος φέτος μετά τα όσα είχαν γίνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτό θα παίξει το ρόλο του στην εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ