Εκδήλωση για τα 30 χρόνια από το "θαύμα" της Γάνδης

Ο ΣΦΕΕΟΠ διοργανώνει εκδήλωση (30/9,17.00) για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών (1987) στη Γάνδη.

Οι "θρύλοι" του ελληνικού βόλεϊ που συνετέλεσαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γάνδης το 1987 θα συναντηθούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Σ.Φ.Α. Μελισσίων "ο Φοίβος".

Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στις 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή των μελών της ομάδας και στη συνέχεια τα μέλη της Εθνικής ομάδας τη διετία 1986-87 θα παίξουν φιλικό με την ανδρική ομάδα του Φοίβου Μελισίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τον Σ.Φ.Α. Μελισσίων «ο Φοίβος» διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στις 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοεμβρίου 15, πλατεία Ελευθερίας -Αγίου Γεωργίου) στα Μελίσσια, εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 30 χρόνων από την κατάκτηση από την Εθνική μας ομάδα της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών 1987 στη Γάνδη.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι διεθνείς πετοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας της περιόδου 1986-1987, ενώ θα παρουσιαστεί και οπτικοακουστικό υλικό από τις επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας.

Την ίδια μέρα στις 20:00 στο κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων (Σάμου και Γεωργίου Γεννηματά), θα διεξαχθεί αγώνας της Εθνικής του 86-87 με την ομάδα ανδρών του Φοίβου Μελισσίων.

Η Εθνική ομάδα του 86-87 αποτελούνταν από τους: Σωτήρη Αμαριανάκη, Θοδωρή Ανδρεάδη, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Δημήτρη Βαλσαμίδη, Κώστα Γκουντάκο, Δημήτρη Γόντικα, Μάκη Δημητριάδη, Δημήτρη Καζάζη, Στέλιο Καζάζη, Βαγγέλη Κουτσονίκα, Γιώργο Λυκούδη, Κώστα Μαργαρώνη, Σάκη Μουστακίδη, Γιάννη Νικολαΐδη, Γιώργο Ντράγκοβιτς, Τάσο Τεντζέρη, Λευτέρη Τερζάκη, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Γιάννη Φάκα.

Προπονητής: Θανάσης Μαργαρίτης

Βοηθοί προπονητές: Κυριάκος Παντελιάς, Στέφανος Πολύζος"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24