ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Ήττα στις λεπτομέρειες από την Οσάκα

Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Naomi Osaka of Japan at the Brisbane International tennis tournament in Brisbane, Australia, Tuesday, Jan. 7, 2020. (AP Photo/Tertius Pickard)
Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Naomi Osaka of Japan at the Brisbane International tennis tournament in Brisbane, Australia, Tuesday, Jan. 7, 2020. (AP Photo/Tertius Pickard) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-2, 6-7 (4), 6-3 από την Ναόμι Οσάκα και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του Μπρισμπέιν.

Στον πρώτο γύρο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του Μπρισμπέιν η Μαρία Σάκκαρη. Η "Σακ" ηττήθηκε με 6-2, 6-7 (4), 6-3 από την Ναόμι Οσάκα και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πρώτο τουρνουά της σεζόν.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε καλά στο ματς και είχε διπλό break point στο τέταρτο game του πρώτου σετ για να κάνει το break.

Τελικά, η Οσάκα κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και στη συνέχεια κυριάρχησε στο κορτ. Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν καταιγιστικό και κατέκτησε τα επόμενα τέσσερα games για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μία μεγάλη μάχη με τις δύο αθλήτριες να κρατούν το σερβίς τους χωρίς να δώσουν καμία ευκαιρία στην αντίπαλό τους. Έτσι, οδηγηθήκαμε στο tie break όπου η Μαρία Σάκκαρη ήταν πιο ψύχραιμη και το κατέκτησε με 7-4.

Οι δύο αθλήτριες οδηγήθηκαν στο τρίτο σετ όπου η Σάκκαρη προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Οσάκα αντέδρασε. Με δύο break η αθλήτρια από την Ιαπωνία πήρε το πάνω χέρι στο σετ και έκλεισε το παιχνίδια με 6-2, 6-7 (4), 6-3.

Η επόμενη εβδομάδα θα βρει την Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Αδελαΐδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ