ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: "Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι είμαι στην 20άδα"

Maria Sakkari, of Greece, reacts after a shot to Camila Giorgi, of Italy, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens)
Maria Sakkari, of Greece, reacts after a shot to Camila Giorgi, of Italy, during the first round of the US Open tennis tournament Monday, Aug. 26, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens) AP PHOTO/MICHAEL OWENS

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την παρθενική παρουσία της στο Top 20, ενώ εξήγησε τι... συμβαίνει με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Λίγες μέρες μετά την πρώτη παρουσία της στην πρώτη εικοσάδα της παγκόσμιας κατάταξης, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το career high και αυτά που θέλει να πετύχει στη συνέχεια.

"Είναι ένα πολύ μεγάλο πρώτο βήμα, αλλά όχι το τελικό μου. Θέλω να κάνω το επόμενο, που είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Κάποιες φορές προσπαθώ να βγω έξω από τη Μαρία και μου ακούγεται τόσο τρελό ότι είμαι μέσα στις είκοσι καλύτερες παίκτριες του κόσμου, αλλά είναι η πραγματικότητα" δήλωσε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη, για να συνεχίσει αναφερόμενη στις μονομαχίες με την Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία την κέρδισε στα τελευταία ραντεβού τους:

"Την έχω κερδίζει μια φορά, οπότε ποντάρω στο γεγονός πως δεν είναι ανίκητη. Είναι δυο - τρεις παίκτριες που με δυσκολεύουν λίγο περισσότερο, αλλά το δουλεύουμε με τον προπονητή μου. Να κάνουμε κάτι διαφορετικό όταν ξαναπαίξω μαζί τους. Όπως είπα όμως, κι η συγκεκριμένη παίκτρια δεν είναι ανίκητη. Αφού την κέρδισα ήδη μια φορά, μπορώ να την ξανακερδίσω".

AP Photo/Michael Owens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ