ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Ανατροπή και πρόκριση στην οκτάδα

Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti)
Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε απέναντι στην Γιαπωνέζα, Μάγιο Χίμπι, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στα σετ, όμως τελικά με 4-6, 6-4, 6-2 έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ. (VIDEOS)

Σκούρα τα βρήκε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Μάγιο Χίμπι. Η 24χρονη πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την σθεναρή αντίσταση της Γιαπωνέζας, όμως τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 4-6, 6-4, 6-2 και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Σαν Χοσέ.

Η Χίμπι κατάφερε στο πέμπτο game του πρώτου σετ να κάνει break στο σερβίς της Σάκκαρη και στη συνέχεια παρά τα τέσσερα break points που δημιούργησε η Ελληνίδα τενίστρια κράτησε το σερβίς της και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Μάλιστα, ξεκίνησε και το δεύτερο σετ με break, αλλά κάπου εκείνη ξεκίνησε η αντίδραση της Σάκκαρη, η οποία κατέκτησε τα επόμενα τρία games για να προηγηθεί με 3-1. Η Γιαπωνέζα δεν το παράτησε και έφερε το σετ στα ίσα με 3-3, αλλά η 24χρονη Ελληνίδα είχε βρει πια ρυθμό στο παιχνίδι της και κατάφερε να κατακτήσει το σετ με 6-4.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για την Σάκκαρη, η οποία προηγήθηκε με 4-0 για να φτάσει στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 6-2 πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Σαν Χοσέ.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Σβιτολίνα και την Κασάτκινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ