ΤΕΝΙΣ

Ο Βαβρίνκα και η ATP αποθέωσαν τον Τσιτσιπά

Ο Βαβρίνκα και η ATP αποθέωσαν τον Τσιτσιπά

Ο Σταν Βαβρίνκα και η ATP αποθέωσαν τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη μεγάλη του εμφάνιση στο Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να ηττήθηκε από τον Σταν Βαβρίνκα, ωστόσο με την συγκλονιστική του εμφάνιση κέρδισε τον σεβασμό όλων και κυρίως του Ελβετού τενίστα. Τοσο στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, όσα και στα social media που διατηρεί ο "Σταν" αποθέωσε τον 21χρονο Έλληνα τενίστα.

Αρχικά, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Νομίζω ότι άξιζε τη νίκη όσο κι εγώ. Ήταν σίγουρα μια σκληρή ήττα για εκείνον, αλλά ήταν μεγάλη μάχη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με ό,τι έκανα σήμερα, με τον τρόπο που πάλεψα για να μείνω μαζί του, παρότι ήμουν κουρασμένος. Η διαφορά ήταν ένα εκατοστό. Θα μπορούσε να κερδίσει, είχε πολλές ευκαιρίες. Αν κέρδιζε, θα ήμουν ευχαριστημένος με τη μάχη που έδωσα. Δυστυχώς για εκείνον κέρδισα και είδαμε ότι το ματς πόιντ ήταν πάνω στη γραμμή. Ξέρουμε ότι θα μπορούσε να ήταν έξω".

Η αποθέωση, όμως, είχε συνέχεια και στα social media. "Τι μέρα... τι παιχνίδι... τι αντίπαλος... τι ατμόσφαιρα! Το τένις δε γίνεται καλύτερο από αυτό" έγραψε ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τέλος του αγώνα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ATP η οποία έγραψε: "Βγάζουμε το καπέλο στον Στέφανο Τσιτσιπά που τα εδωσε όλα στο κορτ κόντρα στον Βαβρίνκα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ