ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς έκτος, η Σάκκαρη 30η στην παγκόσμια κατάταξη

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε για μια ακόμα εβδομάδα στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Διατηρήθηκε στο Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για μια ακόμη εβδομάδα παρέμεινε στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. Ο 20χρονος πρωταθλητής μας με 4.045 βαθμούς κατέχει κι αυτήν την εβδομάδα, την καλύτερη κατάταξη της καριέρας του, που διατηρεί η ATP.

Ακόμα τρεςις θέσεις κέρδισε ο Μιχάλης Περβολαράκης, που είναι ο μόνος τενίστας πίσω από τον Τσιτσιπά, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ στα μονά. Ο 23χρονος βρίσκεται στο Νο550 του κόσμου, στην καλύτερη θέση που είχε ποτέ. Στα διπλά, στην κατάταξη βρίσκεται και ο Μάρκος Καλοβελώνης, ο οποίος έχει έναν βαθμό και είναι στο Νο876.

Στην κορυφή της κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι δεύτερος, με τον Ρότζερ Φέντερερ να παραμένει στην τρίτη θέση του κόσμου.

Η WTA ανακοίνωσε σήμερα την εβδομαδιαία παγκόσμια κατάταξη. Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο 30 του κόσμου με 1.790 βαθμούς. Όσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπεσε άλλες δύο θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 208 με 281 βαθμούς. Στην πρώτη θέση παραμένει η Αυστραλέζα, Ασλεϊ Μπάρτι, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ναόμι Οσάκα, ενώ τρίτη παρέμεινε η Καρολίνα Πλίσκοβα.

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ