ΤΕΝΙΣ

Ο Κύργιος φοβάται να μιλήσει στον Τσιτσιπά

Ο Κύργιος φοβάται να μιλήσει στον Τσιτσιπά

Ο Νικ Κύργιος μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, εκφράζοντας τον θαυμασμό του στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα ήθελε να παίξουν ως ζευγάρι. Αποκάλυψε επίσης γιατί φοβάται να του μιλάει.

Η Ελλάδα ενώνει τον Νικ Κύργιο με τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο πρώτος μιλώντας στο NCR Tennis ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του.

Ο Κύργιος, λοιπόν, αναφερόμενος στον Τσιτσιπά πέταξε ατάκες... φωτιά, τονίζοντας παράλληλα ότι θα ήθελε να παίξουν μαζί ως ζευγάρι κάποια στιγμή.

Ωστόσο, άλλα ήταν τα λόγια του Κύργιου για τον Στέφανο που θα μείνουν. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος είπε μεταξύ άλλων ότι φοβάται να μιλήσει με τον Τσιτσιπά και εξήγησε το λόγο: "Φοβάμαι να μιλήσω μαζί του γιατί είναι πολύ προσηλωμένος. Δεν θέλω να είμαι κακή επιρροή για εκείνον."

Όσον αφορά στην επιθυμία του να γίνουν ομάδα, τόνισε: "Θα ήταν υπέροχο να παίξω μαζί του..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα αγωνιστεί τελικά σήμερα (15/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Ρώμης απέναντι στον 17χρονο Γιάνικ Σίνερ. Η αναμέτρηση των δύο αθλητών αναβλήθηκε, όπως και οι περισσότερες του προγράμματος, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ