ΤΕΝΙΣ

Η ελληνική selfie από τη Μανίλα

Η ελληνική selfie από τη Μανίλα

Ο Τσιτσιπάς μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, βρίσκεται στη Μανίλα των Φιλιππίνων για το κρίσιμο tie με την Εθνική ομάδα για το World Group II Play-offs, στην προσπάθειά της να πάρει προκριθεί στο World Group I.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, βρίσκεται στη Μανίλα των Φιλιππίνων για το κρίσιμο tie με την Εθνική ομάδα της χώρας για το World Group II Play-offs, στην προσπάθειά της να πάρει προκριθεί στο World Group I.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το διήμερο 6-7 Μαρτίου στο Philippine Columbian Association, σε indoor clay courts και η παρουσία του Στέφανου στην ομάδα, αυξάνει κατακόρυφα τις ελπίδες για πρόκριση στα play-offs για το World Group I τον Σεπτέμβρη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ανέβασε μια selfie με την Ελληνική ομάδα, μέσα από το βανάκι που τους μεταφέρει από το ξενοδοχείο στις εγκαταστάσεις που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Μαζί του οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης ενώ διακρίνονται επίσης και οι Δημήτρης Χατζηνικολάου (Captain), Απόστολος Τσιτσιπάς (αρχηγός αποστολής) και Απόστολος Μιχαλάκας (φυσιοθεραπευτής).

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ