Φουλ επίθεση η Ναβρατίλοβα: "Ο Τραμπ ξεπέρασε σε προπαγάνδα τους κομμουνιστές, κι αυτό δεν είναι εύκολο"

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα μέσα από το twitter επιτέθηκε στον Τραμπ τονίζοντας πως η προπαγάνδα στην τότε Τσεχοσλοβακία ωχριούσε μπροστά στα ψέματα που λέει και επαναλαμβάνει ο Τραμπ.

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, αλλά συνάμα και μία εκπρόσωπος του αθλητικού χώρου που δεν κρύβει τη γνώμη της. Αυτό έπραξε και η 62χρονη πια τενίστρια βάζοντας στο στόχαστρό της τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν ξέρουμε τι εκνεύρισε τόσο την πρώην πρωταθλήτρια του τένις, είναι όμως σίγουρο πως δεν πρέπει να συμπαθεί ιδιαίτερα τον πλανητάρχη.

Γεννημένη στην τότε Τσεχοσλοβακία, αλλά ούσα κάτοικος ΗΠΑ εδώ από τα 18 της χρόνια όταν και ζήτησε πολιτικό άσυλο η Ναβρατίλοβα παρομοίασε τον Τραμπ με την προπογάνδα που χρησιμοποιούσε η κομμουνιστική κυβέρνηση της πατρίδας της τονίζοντας  ότι εκείνη ωχριά μπροστά στα ψέματα της Κυβέρνησης του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

"Ένα θα σας πω στα σίγουρα. Οποιαδήποτε γελοία προπαγάνδα μας σέρβιραν στην τότε Τσεχοσλοβακία, η οποία ήταν υποχείριο της Σοβιετικής Ένωσης, ωχριά μπροστά στα ψέματα που λέει και επαναλαμβάνει ο Τραμπ και το σινάφι του. Δεν κάνω πλάκα. Ο Τραμπ ξεπέρασε τους κομμουνιστές… Και αυτό δεν είναι εύκολο" ανέφερε στο δεικτικό tweet της.

Δείτε το σχετικό tweet

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 σειρές του 1999 που σημάδεψαν την τηλεόραση

Από το 'Sopranos' μέχρι το 'Freaks and Geeks', το 1999 ήταν ένα σταυροδρόμι παλιάς και νέας τηλεόρασης. Είκοσι χρόνια μετά, γιορτάζουμε τις σειρές που διαμόρφωσαν επιδραστικά το σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS