Φουλ επίθεση η Ναβρατίλοβα: "Ο Τραμπ ξεπέρασε σε προπαγάνδα τους κομμουνιστές, κι αυτό δεν είναι εύκολο"

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα μέσα από το twitter επιτέθηκε στον Τραμπ τονίζοντας πως η προπαγάνδα στην τότε Τσεχοσλοβακία ωχριούσε μπροστά στα ψέματα που λέει και επαναλαμβάνει ο Τραμπ.

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες τενίστριες όλων των εποχών, αλλά συνάμα και μία εκπρόσωπος του αθλητικού χώρου που δεν κρύβει τη γνώμη της. Αυτό έπραξε και η 62χρονη πια τενίστρια βάζοντας στο στόχαστρό της τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν ξέρουμε τι εκνεύρισε τόσο την πρώην πρωταθλήτρια του τένις, είναι όμως σίγουρο πως δεν πρέπει να συμπαθεί ιδιαίτερα τον πλανητάρχη.

Γεννημένη στην τότε Τσεχοσλοβακία, αλλά ούσα κάτοικος ΗΠΑ εδώ από τα 18 της χρόνια όταν και ζήτησε πολιτικό άσυλο η Ναβρατίλοβα παρομοίασε τον Τραμπ με την προπογάνδα που χρησιμοποιούσε η κομμουνιστική κυβέρνηση της πατρίδας της τονίζοντας  ότι εκείνη ωχριά μπροστά στα ψέματα της Κυβέρνησης του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

"Ένα θα σας πω στα σίγουρα. Οποιαδήποτε γελοία προπαγάνδα μας σέρβιραν στην τότε Τσεχοσλοβακία, η οποία ήταν υποχείριο της Σοβιετικής Ένωσης, ωχριά μπροστά στα ψέματα που λέει και επαναλαμβάνει ο Τραμπ και το σινάφι του. Δεν κάνω πλάκα. Ο Τραμπ ξεπέρασε τους κομμουνιστές… Και αυτό δεν είναι εύκολο" ανέφερε στο δεικτικό tweet της.

Δείτε το σχετικό tweet

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.