ΤΕΝΙΣ

Έτσι θριάμβευσε επί του Ναδάλ ο Τσιτσιπάς (VIDEO)

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning Rafael Nadal of Spain during the Madrid Open tennis men's semi-final match in Madrid, Spain, Saturday, May 11, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά που ούτε ο σπουδαίος Ράφα Ναδάλ δεν ήταν ικανός να τον σταματήσει. Δείτε τα highlights ενός ιστορικού θριάμβου (VIDEO).

Έγραψε ιστορία! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ράφα Ναδάλ στο τουρνουά της Μαδρίτης και πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως είναι ο νεότερος τενίστας (20 ετών και 7 μηνών) που έχει καταφέρει να νικήσει τόσο τον Ναδάλ όσο και τους Φέντερερ και Τζόκοβιτς.

Το ματς διήρκεσε πάνω από 2,5 ώρες και ο Ράφα Ναδάλ είχε τη συμπαράσταση και των συμπατριωτών του στις εξέδρες, παρόλα αυτά ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση για τον τελικό (θα βρει απέναντί του τον Τζόκοβιτς την Κυριακή) και τα κατάφερε, επικρατώντας 64, 2-6, 6-3.

Δείτε πώς έφτασε σε αυτή τη μεγαλειώδη στιγμή στην καριέρα του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά στο Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης
Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τσιτσιπά στην κάμερα
Ναδάλ: Οι αντιδράσεις του στο ματς με τον Τσιτσιπά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ