ΤΕΝΙΣ

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τσιτσιπά στην κάμερα

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τσιτσιπά στην κάμερα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης και αμέσως μετά έκανε μία σπέσιαλ αφιέρωση στην κάμερα (VIDEO)!

Mετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ ήταν η σειρά του Ναδάλ να υποκλιθεί στο τεράστιο ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να νικάει για πρώτη φορά στην καριέρα του και τον Ισπανό -και μάλιστα σε χωμάτινο έδαφος και μπροστά σε ισπανικό κοινό- και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίζει τον Τζόκοβιτς.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός και η χαρά του Τσιτσιπά για την ιστορική αυτή στιγμή, ώστε λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα που κράτησε πάνω από 2,5 ώρες, πήγε στην κάμερα και έκανε μία ξεχωριστή αφιέρωση: έγραψε με το μαρκαδόρο "CajaMágica" μαζί με την υπογραφή του.

Γιατί επέλεξε τις συγκεκριμένες λέξεις; Γιατί απλούστατα "CajaMágica" ("Μαγικό Κουτί") είναι το όνομα του πολυχώρου που διεξάγεται το συγκεκριμένο τουρνουά στην Μαδρίτη, στο χωμάτινο τερέν του οποίου γονάτισε τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ!

Ποιος άραγε να δώσει άδικο στον Έλληνα πρωταθλητή μας μετά από τέτοιο μεγάλο επίτευγμα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά στο Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης
Τσιτσιπάς: Ο τελευταίος πόντος στη νίκη επί του Ναδάλ
Τσιτσιπάς: Το προφητικό ποστάρισμα των Ακαδημιών Μουράτογλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ