ΣΤΙΒΟΣ

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Απάντησε στον ΣΕΓΑΣ με το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών

Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, μετατροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε ΝΠΙΔ, κύρωση του νέου καταστατικού αυτής και άλλες διατάξεις", την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στην Ολομέλεια της Βουλής.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, μετατροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε ΝΠΙΔ, κύρωση του νέου καταστατικού αυτής και άλλες διατάξεις", την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στην Ολομέλεια της Βουλής. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε στη νέα ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ μέσα από το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο ζητά την ένταξη της Ομοσπονδίας στο σύστημα πληρωμής της ΕΑΠ.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε νέα ανακοίνωση από την πλευρά του Υφυπουργείου αθλητισμού για να απαντήσει σε εκείνη του ΣΕΓΑΣ. Αντίθετα, η αθλητική ηγεσία της χώρας επέλεξε να το πράξει μέσα από το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο ζητά την ένταξη της Ομοσπονδίας στο σύστημα πληρωμής της ΕΑΠ.

Μεταξύ άλλων το έγγραφο, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και στον ΣΕΓΑΣ, γράφει: "Σας καλούμε όπως μεριμνήσετε έγκαιρα για την ένταξη και πληρωμή του προσωπικού του Φορέα σας μέσω του συστήματος της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής(ΕΑΠ), με δεδομένο ότι αναντίρρητα υπάγεστε στους υπόχρεους Φορείς των διατάξεων της παραγράφου 1.β. του άρθρου δευτέρου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65/τ.Α΄/2010), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Επισημαίνεται ότι η ένταξη στο σύστημα πληρωμής της ΕΑΠ ολοκληρώνεται με την πραγματοποίηση της 1ης πληρωμής.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας εντός εύλογου διαστήματος, η Υπηρεσία μας θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. ΕΑΠ 2003118 ΕΞ2017/6-7-2017 (ΦΕΚ 2490/τ.Β’/2017) Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, «Ρύθμιση θεμάτων εφαρμογής των διατάξεων της παρ. 1.δ. του άρθρου δεύτερου του ν. 3845/2010», για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων".

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Απάντησε στον ΣΕΓΑΣ με το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Απάντησε στον ΣΕΓΑΣ με το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Απάντησε στον ΣΕΓΑΣ με το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ