Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Μο Φάρα

Μο Φάρα (AP Photo/Tim Ireland)

Ο Μο Φάρα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε αεροδρόμιο της Γερμανίας και κατέγραψε μέρος του επεισοδίου σε video.

Μία αν μη τι άλλο δυσάρεστη εμπειρία είχε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε γερμανικό αεροδρόμιο ο Μο Φάρα. Ο σπουδαίος αθλητής των μεσαίων αποστάσεων του στίβου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από σεκιούριτι ενός γερμανικού αεροδρομίου χωρίς να το κατονομάσει.

Για την ακρίβεια ο Μο Φάρα ετοιμαζόταν για να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Αιθιοπία.

Όταν έγινε η αναγγελία για να πάει προς την πύλη ένας σεκιούριτι εμφανίστηκε και άρχισε να τον σπρώχνει για να πάει προς την πύλη. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο Φάρα άρχισε να καταγράφει το περιστατικό με instagram live. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ο σεκιούριτι ο οποίος τον απωθεί και στη συνέχεια τον τραβάει. "Πηγαίνω στην πύλη, δεν υπάρχει λόγος να με σπρώχνεις. Σταμάτα να με σπρώχνεις" είναι ορισμένα από όσα ακούγεται να λέει ο Βρετανός αθλητής.

Αργότερα, ένας εκπρόσωπος του τόνισε στα Μέσα: "Αυτό το απόγευμα υπήρξε ένα επεισόδιο σε ένα γερμανικό αεροδρόμιο την ώρα που ο Μο ταξίδευε για την Αιθιοπία. Ο Μο ένιωσε ότι τα κίνητρα του επεισοδίου ήταν ρατσιστικά και πως η ασφάλεια του αεροδρομίου δεν του φέρθηκε σωστά".

Λίγες ώρες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Μονάχου το οποίο ανακοίνωσε ότι ερευνά το επεισόδιο.

Δείτε το video που έκανε ανέβασε ο Μο Φάρα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24