Απόλλων Σμύρνης: Βόμβα με Γούνα!

Ο Αλέξανδρος Γούνας προτίμησε τελικά να παραμείνει στην Ελλάδα και ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν.

Σε πρωταγωνιστή της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα εξελίσσεται ο Απόλλων Σμύρνης. Η "ελαφρά ταξιαρχία" συμφώνησε σε όλα με τον Αλέξανδρο Γούνα και συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο τις κινήσεις της.

Οι συστάσεις για τον 30χρονο περιφερειακό είναι περιττές. Ο MVP του φετινού πρωταθλήματος στα 31του χρόνια είναι βασικός και αναντικατάστατος στην αντιπροσωπευτική ομάδα, ενώ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της δυναστείας του Ολυμπιακού στο πόλο.

Ο Αλέξανδρος Γούνας έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο που συνδυάζει νιάτα και εμπειρία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Απόλλων έχει ήδη ανακοινώσει τους Μίτροβιτς, Χατζηκυριακάκη, Γωνιωτάκη, Τοράκη και Σολανάκη, ενώ έχουν ανανεώσει οι Γαλανίδης και Μοσκόφ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Απόλλων θα προσπαθήσει να σπάσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού, ενώ δεδομένα θα δούμε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.