ΠΟΛΟ

Ανανέωσε και η Σταματοπούλου στον Ολυμπιακό

Ανανέωσε και η Σταματοπούλου στον Ολυμπιακό

Η 19χρονη διεθνής τερματοφύλακας Ιωάννα Σταματοπούλου ήταν η επόμενη πολίστρια του Ολυμπιακού που ανακοινώθηκε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας.

Το μπαράζ ανανεώσεων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας με την Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η 19χρονη διεθνής τερματοφύλακας ανήκει στον σύλλογο από το 2012, προερχόμενη από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού, και από το καλοκαίρι του 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, κατακτώντας μέχρι σήμερα τέσσερα πρωταθλήματα, ένα πρωτάθλημα Ευρώπης, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων και ένα LEN Super Cup.

Μετά από την ανανέωση της συνεργασίας η Ιωάννα Σταματοπούλου δήλωσε στο osfp.gr: "Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό. Η εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπό μου αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Εύχομαι υγεία για τη νέα χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας που παραμένουν πάντα υψηλοί".

Η ανακοίνωση

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ιωάννα Σταματοπούλου. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ