ΠΟΛΟ

ΑΕΚ: Ράτζεν, η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης στην Α1

ΑΕΚ: Ράτζεν, η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης στην Α1
ΕUROKINISSI

O Νίκολα Ράτζεν αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προσθήκη για την ΑΕΚ στην Α1 Εθνική κατηγορία του πόλο ανδρών, με τον 35χρονο Σέρβο να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Μετά από τον προβιβασμό της στην κορυφαία κατηγορία στο πόλο ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΑΕΚ έκανε και την πρώτη της κίνηση, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 35χρονο (29/01/1985) Σέρβο αμυντικό, Νίκολα Ράτζεν.

Ο Ράτζε έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας φορέσει στο παρελθόν το σκουφάκι του Ολυμπιακού ενώ έχει αγωνιστεί και σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, κατακτώντας συνολικά 6 Πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 2 Champions League, 1 European Super Cup και 3 Eurointer League.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Γενικά, η χώρα είναι φοβερή όπως και όλοι οι άνθρωποι εδώ και αυτό το διαπιστώνω και στο Σύλλογο της ΑΕΚ. Όλοι έχουν παρακολουθήσει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και ήθελα να συμμετάσχω και εγώ σε αυτήν.

Με την εμπειρία μου και τη θέλησή μου θέλω και εγώ να προσφέρω και να μοιραστώ όλα όσα ξέρω με τους συμπαίκτες μου και να γράψουμε ιστορία με την ΑΕΚ. Το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε με ενθουσίασε και ειδικά ο τρόπος που πέτυχαν τόσα πολλά οι άνθρωποι της ομάδας. Έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει ΑΕΚ.

Αγωνιστικά, χτίζεται μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά επειδή είναι η πρώτη σεζόν στην Α1 θα πρέπει να μείνουμε με χαμηλά το κεφάλι και να κυνηγήσουμε το να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις για χρόνια. Τον κ. Δάνδολο τον γνωρίζω χρόνια και πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος για να φτάσουμε στις επιτυχίες.

Τέλος, καλώ όλο τον κόσμο της ΑΕΚ να μας στηρίξει και να αποτελέσει τον έξτρα παίκτη μας. Γνωρίζω πόσο πολύ στηρίζουν όλα τα τμήματα και ανυπομονώ να τους δω στις κερκίδες", δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο έμπειρος Σέρβος πολίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ