ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Eurosport Player είναι... ο παράδεισος των φίλων του μπάσκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Eurosport Player είναι... ο παράδεισος των φίλων του μπάσκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο
EUROKINISSI SPORTS

Οι καλύτερες ομάδες και οι πιο συναρπαστικές λίγκες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είναι στη διάθεση των φίλων του αθλήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Eurosport Player!

Οι φαν του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν πλέον να απολαύσουν τις κορυφαίες ομάδες και λίγκες της ηπείρου, online και σε συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές σε ζωντανές μεταδόσεις αποκλειστικά στο Eurosport Player.

Το Eurosport θα προσφέρει περισσότερους από 40 αγώνες κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/19 season, συμπεριλαμβανομένων των σπουδαιότερων αναμετρήσεων - μεταξύ των κορυφαίων ομάδων - από την EuroLeague, το EuroCup, το FIBA Champions League και τις λίγκες πρωταθλήματος από Ελλάδα, Τουρκία και Ιταλία.

Σχολιάζοντας τα τελευταία νέα, ο Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ στο Eurosport, Γιώργος Αϊβαζόγλου, επεσήμανε: "Η δημοτικότητα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ συνεχίζει να αναπτύσσεται, με τις διοργανώσεις να περιλαμβάνουν ορισμένες από τις πιο σκληρές κόντρες του κόσμου στο μπάσκετ και να αποτελούν το πεδίο ανάπτυξης μελλοντικών παγκόσμιων σταρ του αθλήματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους φίλους του μπάσκετ που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε αποκλειστική κάλυψη τις καλύτερες Ευρωπαϊκές λίγκες στο Eurosport Player, μαζί την πανδαισία κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων άλλων αθλημάτων, όπως τα Grand Slam του τένις, τους μεγάλους ποδηλατικούς Γύρους και την μοναδική επιλογή απόλαυσης κάθε λεπτού των Ολυμπιακών Αγώνων".

Επιπλέον, οι φίλοι του μπάσκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο ωφελούνται και από την μετάδοση και άλλων σπουδαίων διοργανώσεων μπάσκετ, όπως το EuroCup, το FIBA Champions League και το Zadar Tournament.

Το Eurosport Player είναι η κορυφαία υπηρεσία online streaming του Eurosport, ο No1 αθλητικός προορισμός στην Ευρώπη. Εκτός από την δυνατότητα να προβάλλει ζωντανά το πρόγραμμα των Eurosport 1 και Eurosport 2, το Eurosport Player επιτρέπει στους φίλους των σπορ να ξαναζούν τις καλύτερες αθλητικές στιγμές της εβδομάδας on demand και σε πολλαπλές συσκευές μέσω iOS, Android, Internet, tvOS και Chromecast.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ